Newsroom

Newsroom

Πετρόπουλος: Ο ελληνικός λαός έχει μνήμη και δεν θα επιτρέψει να ξαναέρθει η ΝΔ

Η υπενθύμιση των δεινών που υπέστη ο λαός και η χώρα από την πολιτική της Ν.Δ, απομακρύνει την πιθανότητα να επανέλθει στη διακυβέρνηση της χώρας, είπε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης

petropoulos

«Σήμερα κατάλαβαν όλοι γιατί τα ΜΜΕ που υπηρετούν τη Ν.Δ, στοχεύουν στο πρόσωπό μου με αήθεις χαρακτηρισμούς και γκεμπελίστικες πρακτικές. Η υπενθύμιση των δεινών που υπέστη ο λαός και η χώρα από την πολιτική της Ν.Δ, απομακρύνει την πιθανότητα να επανέλθει στη διακυβέρνηση της χώρας”, επισήμανε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος, απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση της ΝΔ. “Τα λάθη του παρελθόντος είναι η σοφία του μέλλοντος. Ο ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει τέτοια λάθη”, κατέληξε ο κ. Πετρόπουλος.

Νωρίτερα το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας είχε εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση : “Η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε πια το σημείο της αυτογελοιοποίησης. Ο υφυπουργός που κατόρθωσε να αυξήσει τις εισφορές στους εργαζόμενους, μειώνοντας παράλληλα τις συντάξεις, παριστάνει τον σωτήρα του έθνους σε μαθητές δημοτικού. Τον παραδίδουμε στη χλεύη των πολιτών, είτε πιστεύει όσα λέει, είτε απλά ζει εκτός τόπου και χρόνου, που είναι και το πιθανότερο”.

Ανησυχία για τον καταιγισμό των Ρίχτερ στις Κυκλάδες: Νέος σεισμός ανάμεσα σε Σαντορίνη και Αμοργό

6457691

Ανησυχία για τον καταιγισμό των Ρίχτερ στις Κυκλάδες: Νέος σεισμός ανάμεσα σε Σαντορίνη και Αμοργό

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 20 χιλιόμετρα νότια – νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης…

«Εμφύλιος» των μετεωρολόγων για τον «χιονιά της Τσικνοπέμπτης» του Μαρουσάκη: «Πρόγνωση της τσίκνας» λέει ο Κολυδάς!

χιονια1

«Εμφύλιος» των μετεωρολόγων για τον «χιονιά της Τσικνοπέμπτης» του Μαρουσάκη: «Πρόγνωση της τσίκνας» λέει ο Κολυδάς!

Μαλλιά κουβάρια οι μετεωρολόγοι για τον επερχόμενο «χιονιά»