Newsroom

Newsroom

Πέθανε ο Charlie Colin, ιδρυτικό μέλος των Train – Γλίστρησε και έπεσε στο μπάνιο (Εικόνες/ Βίντεο)

Ο Charlie Colin βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του - Η πορεία του μπασίστα του συγκροτήματος Train και η περιπέτεια με τις ουσίες.

AP24143712662831

Πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο Τσάρλι Κόλιν (Charlie Colin), ιδρυτικό μέλος και μπασίστας του ροκ συγκροτήματος Train. O γνωστός μπασίστας, βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού του στις Βρυξέλλες.

Ειδικότερα, πέθανε αφού γλίστρησε και έπεσε στο ντους, ενώ έμενε στο σπίτι ενός φίλου του στις Βρυξέλλες. Εντοπίστηκε νεκρός από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού όταν επέστρεψαν από το ταξίδι τους έπειτα από πέντε ημέρες, ανέφερε ο ιστότοπος TMZ.com.

Την είδηση θανάτου του 58χρονου Charlie Colin επιβεβαίωσε και η αδελφή του, Carolin.

AP02022704984
Rock group Train, from left, Jimmy Stafford, Scott Underwood, Pat Monahan, Charlie Colin and Rob Hotchkiss, hold the Grammys they won for best rock song for “Drops of Jupiter” at the 44th annual Grammy Awards, Wednesday, Feb. 27, 2002, in Los Angeles. (AP Photo/Reed Saxon)
AP02022705386
RETRANSMISSION TO ADD NAMES OF BAND MEMBERS–The Grammy-nominated group Train poses for photographers as they arrive at the 44th annual Grammy Awards, Wednesday, Feb. 27, 2002, at the Staples Center in Los Angeles. Train is, from left, Charlie Colin, Patrick Monahan, Scott Underwood, Rob Hotchkiss, and Jimmy Stafford. (AP Photo/Mark J. Terrill)

Ο Charlie Colin μεγάλωσε στην Καλιφόρνια και τη Βιρτζίνια. Έπαιξε σε ένα συγκρότημα που ονομαζόταν Apostles after College με τον κιθαρίστα Jimmy Stafford και τον τραγουδιστή Rob Hotchkiss. Το συγκρότημα τελικά διαλύθηκε και ο Colin μετακόμισε στη Σιγκαπούρη για ένα χρόνο. Τελικά, και οι τρεις μετακόμισαν στο Σαν Φρανσίσκο όπου στις αρχές της δεκαετίας του ’90 δημιούργησαν το συγκρότημα Train, με τον τραγουδιστή Pat Monahan. Ο Colin έφερε τον ντράμερ Scott Underwood για να ολοκληρώσει το γκρουπ.

Ως ιδρυτικό μέλος των Train, ο Charlie Colin έπαιξε στους τρεις πρώτους δίσκους του συγκροτήματος, το ομώνυμο άλμπουμ του 1998, το Drops of Jupiter του 2001 και το My Private Nation του 2003. Οι δύο τελευταίες κυκλοφορίες κορυφώθηκαν στο Νο 6 στο Billboard 200 chart. Το Meet Virginia, από το ντεμπούτο άλμπουμ των Train, έσπασε το top 20 του Billboard Hot 100, αλλά ήταν το δεύτερο άλμπουμ τους, Drops of Jupiter, που επιβεβαίωσε την επιτυχία του συγκροτήματος.

Ο Charlie Colin έφυγε από τo συγκρότημα το 2003 λόγω χρήσης ουσιών.

«Ο Τσάρλι είναι ένας απίστευτος μπασίστας, αλλά πονούσε πολύ και ο τρόπος που το αντιμετώπιζε ήταν πολύ οδυνηρός για όλους τους άλλους γύρω του», είπε συνεργάτης του στο NBC San Diego. Το 2015 ενώθηκε ξανά με τους Hotchkiss για να ξεκινήσει ένα νέο συγκρότημα με το όνομα Painbirds, δίπλα στον Tom Luce. Το 2017 σχημάτισε ένα άλλο συγκρότημα, τους Side Deal, με τους Stan Frazier του Sugar Ray και Joel και Scott Owen των PawnShop Kings.

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…