Newsroom

Newsroom

«Περιπέτεια με Πακιστανό»: Η χυδαία υπεράσπιση Στεργιόπουλου για τη δολοφονία Λουκμάν 

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Χρήστου Στεργιόπουλου και πρώην βουλευτής της ΝΔ, Αντώνης Φούσας παρουσιάζει τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν, που συγκλόνισε την Ελλάδα, ως στιγμιαίο λάθος ή ως περιπέτεια.

2015923

«Γεννήθηκε σε χωριό των Ιωαννίνων, βρέθηκε στην Αθήνα με τους γονείς του, ήταν καλός μαθητής στο Γυμνάσιο, έδωσε εξετάσεις, πέρασε στην πυροσβεστική αλλά δυστυχώς είχε τη γνωστή περιπέτεια με τον Πακιστανό».

Με αυτά τα λόγια αναφέρθηκε στην άγρια δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν ο συνήγορος υπεράσπισης του Χρήστου Στεριόπουλου και πρώην βουλευτής της ΝΔ, Αντώνης Φούσας.

Ο Στεριόπουλος, ο οποίος είναι ένας εκ των δύο κατηγορουμένων που έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για τη στυγνή δολοφονία του πακιστανού εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν, την ώρα που πήγαινε με το ποδήλατό του στη δουλειά, καταδικάστηκε και στη μεγάλη δίκη της Χρυσής Αυγής σε έξι χρόνια κάθειρξης, με την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

«Αν αιτιολογημένα, μας λέει ο νόμος, ότι αν αφεθεί ελεύθερος θα διαπράξει άλλο έγκλημα. Ποτέ άλλοτε στη ζωή του, πέρα από αυτό που ξέρετε, δεν είχε διαπράξει άλλο», συμπλήρωσε ο Αντώνης Φούσας, παρουσιάζοντας τη δολοφονία που συγκλόνισε την Ελλάδα (αλλά που δε στάθηκε αρκετό για τις αρχές ώστε να ξεκινήσει η συνολική δίωξη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής), ως στιγμιαίο λάθος ή ως μια περιπέτεια.

Η κυνική παραδοχή του αμετανόητου φονιά του Λουκμάν

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του Σαχζάτ Λουκμάν, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται στη δικαστική αίθουσα τέτοιες φράσεις, δείγμα της μισανθρωπίας των χρυσαυγιτών. 

Στην κατάθεση του ο Χρήστος Στεργιόπουλος απαντώντας στην ερώτηση της προέδρου για ποιο λόγο έβγαλε μαχαίρι, δήλωσε κυνικά: «Τα δικά μου χτυπήματα ήταν αδύναμα και επιπόλαια, ίσα για να απεγκλωβίσω τον Λιακόπουλο από τα χέρια του θύματος. Αν ήθελα να του κάνω κάτι περισσότερο, θα μπορούσα πολύ εύκολα να βάλω δύναμη.».

Ο αμετανόητος χρυσαυγίτης ο οποίος εμφανίζεται σήμερα μέσω του συνηγόρου του ως το «καλό παιδί που έμπλεξε», είχε προσπαθήσει να πείσει το δικαστήριο ότι είχε τον έλεγχο και μαχαίρωσε έξι φορές -«με μανία», όπως επισήμανε η έδρα- αλλά «δεν ήθελα να του κάνω κάτι περισσότερο, αν ήθελα θα το είχα κάνει».

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί το μαχαίρωμα του Λιακόπουλου στην καρδιά του 27χρονου Λουκμάν.

Αντί επιλόγου, κλείνουμε με τη συγκινητική δήλωση του πατέρα του Σαχζάτ Λουκμάν, που έστειλε στην Ελλάδα, αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης το δικαστηρίου που έκρινε τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που μας συμπαραστάθηκαν. Όσο το παιδί μας ζούσε μας έστελνε χρήματα από τη δουλειά του και έτσι ζούσαμε. Τα τελευταία 7 χρόνια περνάμε πολύ δύσκολα και για αυτό ζητάμε την υποστήριξη σας», είναι τα λόγια του πατέρα του Λουκμάν.

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ