Newsroom

Newsroom

Πέθανε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Κώστας Κουτσοκούμνης

Απεβίωσε σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

5a9d841d1dc524f2678b45b3

Ο κ. Κουτσοκούμνης εξελέγη στην Προεδρία της ΚΟΠ για πρώτη φορά το 2001 και διετέλεσε συνολικά πρόεδρος για 14 χρόνια.

Ο Κώστας Κουτσοκούμνης συμμετείχε ενεργά σε επιτροπές της UEFA από το 1996 ενώ πρόσφατα είχε επαναπροσδιοριστεί στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου στην επιτροπή Hat Trick η οποία δημιουργήθηκε το 2003 από την UEFA με στόχο την οικονομική ενίσχυση και την στήριξη των Ομοσπονδιών μελών της για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.

Να αναφερθεί ότι στις 28 Αυγούστου 2017 απεβίωσε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 33 ετών, η κόρη του Έλμα.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΟΠ για τον θάνατο του προέδρου της

«Βαθιά θλίψη στην οικογένεια του Κυπριακού ποδοσφαίρου αλλά και στην κοινωνία μας ευρύτερα για το θάνατο του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου απεβίωσε σήμερα αργά το απόγευμα σε ηλικία 61 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Τους τελευταίους μήνες ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έδωσε τη μεγάλη μάχη με θάρρος και αξιοπρέπεια και παρά τη δοκιμασία που περνούσε, ήταν πάντοτε ενημερωμένος και είχε καθημερινή επαφή με τους συνεργάτες του για όλα τα θέματα του ποδοσφαίρου, ασκώντας μέχρι την τελευταία στιγμή τα καθήκοντα του ως Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Διευθυντής και το προσωπικό της Ομοσπονδίας, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.Λεπτομέρειες για την κηδεία του Προέδρου της ΚΟΠ θα ανακοινωθούν αργότερα».

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

παλαι συνταγμα

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

Εκατοντάδες άνθρωποι από φιλο-παλαιστινιακές οργανώσεις, αλληλέγγυοι, συμμετείχαν στη δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για όσα τραγικά συμβαίνουν…

H πρώτη δήλωση του Πάρι Καρβουνόπουλου μετά το εγκεφαλικό: Μου έδωσε αναβολή ο Θεός

karvounopoulos

H πρώτη δήλωση του Πάρι Καρβουνόπουλου μετά το εγκεφαλικό: Μου έδωσε αναβολή ο Θεός

Συγκλονιστική ανάρτηση από τον δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο, μετά την περιπέτεια υγείας του και το εγκεφαλικό.