Newsroom

Newsroom

Πάτρα: Τρία άτομα στο «κάδρο» των ερευνών – Τι συμβαίνει με την ιατροδικαστική έκθεση της Τζωρτζίνας

Σε καθαρά παθολογικά αίτια και χωρίς το παραμικρό «υπονοούμενο» για εγκληματική ενέργεια οι δύο Ιατροδικαστικές Εκθέσεις για τους θανάτους των της Μαλένας και της Ιριδας - Τι συμβαίνει με την Τζωρτζίνα 

patra 3

Θέμα ημερών, ή ακόμα και ωρών, φαίνεται ότι είναι η εξιχνίαση του γρίφου για το θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop, για την υπόθεση δείχνει να έχουν μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών τρία άτομα, όχι για σύλληψη αλλά για κατάθεση και κλήση για να δοθούν απαντήσεις σε μία σειρά ερωτημάτων που έχουν προκύψει από την έρευνα.

Οι αστυνομικοί φαίνεται να έχουν σχηματίσει μια κάποια θεωρητική εικόνα για το τι οδήγησε στους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη και πλέον περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας. Ταυτόχρονα, οι αρχές εξετάζουν τις ημερομηνίες που τα παιδιά εξέπνευσαν και τη σχέση της μητέρας με τον πατέρα, χωρίς να έχουν όμως κάποιο τρανταχτό στοιχείο.

Παράλληλα, οι δύο Ιατροδικαστικές Εκθέσεις για τους θανάτους των της Μαλένας και της Ιριδας είναι σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας ξεκάθαρες και φαίνεται ν’ αποδίδουν τους θανάτους σε καθαρά παθολογικά αίτια και να μην αφήνουν το παραμικρό «υπονοούμενο» για εγκληματική ενέργεια.

Όσον αφορά στην ιατροδικαστική έκθεση του κ. Μπουζιάνη για τη μικρή Τζωρτζίνα, εξακολουθεί να βρίσκεται υπό «διερεύνηση» από την άτυπη Επιτροπή Ιατροδικαστών. Αν αυτή αλλάξει και «φύγει» η φράση… «αδιευκρίνιστη αιτία θανάτου», τότε ενδεχομένως θα μπορούμε να μιλάμε για….«υποψία εγκληματικής ενέργειας»! Εκτός κι αν το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Αττικής θεωρήσει πως δεν έχει «ανάγκη» να «συμπληρώσει» τον φάκελό του με την άποψη της Επιτροπής, κάτι που δεν είναι εύκολο να δικαιολογηθεί.

Καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών

Όπως είναι γνωστό, για την υπόθεση έχουν αρχίσει να καταθέτουν γιατροί και νοσηλευτές, αλλά μόνο από την Αθήνα, που φαίνεται να επέμειναν στο ότι, η δεύτερη ανακοπή που ήταν και η τελευταία για την 9χρονη στις 29 Ιανουαρίου 2022 δεν δικαιολογείται, αφού μία ώρα πριν αφήσει την τελευταία της πνοή είχε εξεταστεί ενδελεχώς.

Όπως ανέφεραν οι γιατροί, το παιδί βάσει των εξετάσεων θα μπορούσε να παρουσιάσει μία μικρή κρίση λόγω εγκεφαλοπάθειας, αλλά δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η ανακοπή.

 

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

Καταγραφή 7

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

«Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες», ανέφερε η Μαρία Καβογιάννη για την Άννα Παναγιωτοπούλου

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Ιρλανδία

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Οι ακτιβιστές στο Τρίνιτι ζητούν από το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας να διακόψει τους δεσμούς…