Νέα εξέλιξη: Η Πισπιρίγκου άλλαξε την ταυτότητά της λίγο πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα (video)

Τι μπορεί να σημαίνει η συγκεκριμένη ενέργεια από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, εφόσον η αποκάλυψη ισχύει

roula pispirigou new xr 3

Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε η Αναστασία Ζάρκα μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», η οποία εν επιβεβαιωθεί δημιουργεί νέα δεδομένα στην υπόθεση της Πάτρας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η δημοσιογράφος,  τρεις ημέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας και συγκεκριμένα στις 18 Ιανουαρίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να εξέδωσε νέα ταυτότητα δηλώνοντας απώλεια της παλιάς.

Το διάστημα εκείνο η Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο και η 33χρονη μέχρι στιγμής ισχυρίζεται ότι δεν βγήκε καθόλου έξω από αυτό. Ωστόσο αν ισχύει η συγκεκριμένη είδηση σημαίνει προφανώς πως η Ρούλα Πισπιρίγκου χρειάστηκε να βγει από το νοσοκομείο τουλάχιστον μια φορά.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έφτασε στα δικαστήρια για να απολογηθεί

Ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της εννιάχρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Στο σημείο έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, ενώ η κατηγορούμενη έφτασε στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, τα οποία θεωρούνται πραγματικά πρωτοφανή, δεδομένου  ότι βρίσκονται απ’ έξω διμοιρίες των ΜΑΤ και μονάδες της ΟΠΚΕ για να αποκλείσουν την είσοδο στο κτίριο 9. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκαν σπρωξίματα την ώρα που η κατηγορούμενη οδηγούνταν προς την ανακρίτρια.

Αποκλειστικό βίντεο μέσα από το κτήριο των δικαστηρίων

Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί απ’ έξω την αποδοκίμασε με πολύ έντονο τρόπο ενώ παράλληλα ορισμένοι φώναζαν: «Θάνατος, θάνατος, ψόφα».

Στο παρακάτω βίντεο που εξασφαλίσαμε μέσα από τον χώρο των δικαστηρίων, φαίνεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να δέχεται νέο κύμα αποδοκιμασιών καθώς οδηγείται στο ανακριτικό γραφείο.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι θα υποστηρίξει ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας

Σύμφωνα τις έως τώρα πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ θα παραθέσει κι έναν βασικό ισχυρισμό προκειμένου να στηρίξει τα όσα υποστηρίζει περί πιθανότητας λάθους των γιατρών.

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…