Πάτρα: «Εγκληματική ενέργεια» ο θάνατος της Μαλένας - Τι αναμένεται να καταθέσει η ιατροδικαστής

Τρεις συμπληρωματικές διώξεις για την Πισπιρίγκου - Αναμένεται τις επόμενες ημέρες η κατάθεση της ιατροδικαστού που υπέγραψε την πρώτη έκθεση για τον θάνατο της Μαλένας.

NewsRoom 25/05/2022 | 12:29

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας τα επόμενα 24ωρα για την υπόθεση του θανάτου των δύο άλλων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα καθώς η έρευνα των αρχών και οι καταθέσεις συνεχίζονται.

Συγκεκριμένα οι εξελίξεις θα αφορούν την υπόθεση της Μαλένας για την οποία, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, «η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα θα μιλήσει για εγκληματική ενέργεια σε ότι αφορά τον θάνατο του παιδιού».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή «το ζήτημα είναι ότι έχει βρεθεί κάτι σημαντικό και έτσι η κυρία Τσάκωνα θα μιλήσει πρώτη, στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή στην αρχή της επόμενης εβδομάδας» χωρίς ακόμα να είναι γνωστό αν μιλάμε για κάποια ουσία ή άλλο εύρημα.»

Όπως επισημάνθηκε, η ιατροδικαστής Τσάκωνα είχε κάνει τοξικολογικές εξετάσεις όταν πέθανε η Μαλένα, αλλά τώρα έγιναν άλλες εξετάσεις, σε πιο σύγχρονα μηχανήματα και πλέον στην νέα κατάθεση στους αστυνομικούς η ιατροδικαστής αναμένεται να αναφερθεί σε άλλη αιτία θανάτου από εκείνη στην οποία είχε αναφερθεί στην αρχική ιατροδικαστική της έκθεση.

Τρεις συμπληρωματικές διώξεις για την Πισπιρίγκου - Οι άλλες τρεις από τις συνολικά έξι νέες διώξεις θα αφορούν άλλα πρόσωπα»

Ο Γιώργος Λιάγκας επανέλαβε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, με την ολοκλήρωση των νέων εξετάσεων για τα αίτια θανάτου των τριών κοριτσιών, θα υπάρξουν «τρεις συμπληρωματικές διώξεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου για την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021 και οι άλλες δύο διώξεις θα αφορούν τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών. Οι άλλες τρεις από τις συνολικά έξι νέες διώξεις θα αφορούν άλλα πρόσωπα».

Δείτε το βίντεο