Newsroom

Newsroom

Το πάθος της Ρούλας με το.. έγκλημα – Νικολούλη και Σόμπολος τα βιβλία που βρέθηκαν

Πάθος με το... έγκλημα φαίνεται πως είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

5553001 1

Ενώ η 33χρονη φερόμενη παιδοκτόνος βρίσκεται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, το σπίτι της έγινε στην κυριολεξία “φύλλο και φτερό” από τα έμπειρα στελέχη της Ασφάλειας Πατρών.

Στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν προσωπικά της αντικείμενα, ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και 50 ναρκωτικά χάπια, όπως ανέφερε το Tempo24

Ανάμεσα σε αυτά και δύο.. βιβλία που δείχνουν το πάθος της για το έγκλημα.

Το βιβλίο του αστυνομικού συντάκτη και συγγραφέα Πάνου Σόμπολου με τίτλο “Εγκλήματα γένους θηλυκού” και ένα από τα βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη, ήταν ανάμεσα σε όσα κατασχέθηκαν από τις Αρχές.

Η 33χρονη μητέρα φαίνεται πως παρακολουθούσε φανατικά την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη με την οποία τους τελευταίους δύο μήνες βρισκόταν σε στενή επαφή.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega το βράδυ της Πέμπτης ότι ακόμα και τις ημέρες που εκείνη δεν επικοινωνούσε μαζί της, την καλούσε η ίδια η Ρούλα. Μάλιστα της ζητούσε επίμονα πράγματα.

Το γεγονός ότι ήταν φανατική αναγνώστρια των βιβλίων των Σόμπολου και Νικολούλη ήταν γνωστό καθώς η ίδια είχε αποκαλύψει ότι ένα μήνα μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας και όσο αυτή βρισκόταν στη ΜΕΘ, είχε διαβάσει τρία βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη, «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου», «Θάνατος με χείλη κόκκινα» και «Έρωτας Φονιάς».

Ισχυρισμός που πλέον επιβεβαιώνεται και από τα ευρήματα των Αρχών.

 

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…