Πασχαλινό γλέντι στο Άλσος Στρατού στο Γουδή – Τι δήλωσαν Καμμένος-Ήσυχος (βίντεο)

Mια μεγάλη υπαίθρια ψησταριά δούλευε ασταμάτητα από το πρωί στο Άλσος Στρατού στου Γουδή όπου το υπουργείο Εθνικής Άμυνας προσέφερε γεύμα αγάπης και αλληλεγγύης σε 3.000…

Mια μεγάλη υπαίθρια ψησταριά δούλευε ασταμάτητα από το πρωί στο Άλσος Στρατού στου Γουδή όπου το υπουργείο Εθνικής Άμυνας προσέφερε γεύμα αγάπης και αλληλεγγύης σε 3.000 πολίτες. Συνολικά 200 αρνιά και 100 κοκορέτσια μπήκαν στις σούβλες ενώ οι μπάντες των Ενόπλων Δυνάμεων έπαιζαν λαϊκά και δημοτικά τραγούδια. 

Το μήνυμα της Ανάστασης, το μήνυμα της ελπίδας, όσο και αν θέλουν δεν μπορούν να το σβήσουν, είπε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε «θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε στην ελπίδα και με αυτή την πίστη στην ελπίδα και στο Φως της Αναστάσεως θα προχωρήσουμε στο αύριο».

Το τραπέζι της Λαμπρής ευλόγησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.Ιερώνυμος. Στο μήνυμα του προς τους παρευρισκομένους ο κ. Ιερώνυμος αφού υπενθύμισε ότι Πάσχα σημαίνει πέρασμα από τη σκλαβιά στην ελευθερία, από το σκοτάδι στο φως, από το ψέμα στην αλήθεια, από το άσχημο στο όμορφο, ευχήθηκε όλοι αγωνιζόμενοι με ενότητα να περάσουμε από τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα στη δυνατότητα να κάνουμε τη ζωή μας πιο όμορφη, καλύτερη.

Στην εκδήλωση παρέστη επίσης η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η οποία και έσυρε το χορό. 

 

 

 

«Ο κόσμος πλέον μπορεί να αρχίζει να χαμογελά. Αλλάζουν οι ημέρες και οι εποχές για την πατρίδα μας. Νομίζω ότι σήμερα μπορούμε να μιλάμε για την αναγέννηση και τις ελπίδες του λαού μας», δήλωσε από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Κώστας Ήσυχος.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις στέκονται αρωγοί τη στιγμή της ανθρωπιστικής κρίσης, παρέχοντας αυτή την ελάχιστη δυνατότητα σε όλους τους συμπατριώτες μας που είναι εδώ και μπορούν να έρθουν να διασκεδάσουν την εορταστική αυτή ημέρα, σύμφωνα με τις παραδόσεις μας και σύμφωνα με ό,τι κάναμε πάντα για το Πάσχα, δήλωσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.

Ο Αρχιεπίσκοπος και η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας τσούγκρισαν το πασχαλινό αυγό -νικητής βγήκε ο κ. Καμμένος- συνομίλησαν με πολίτες και όλοι μαζί άκουσαν τραγούδια από διάφορες περιοχές της χώρας από τη μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και από τον Θανάση Πολυκανδριώτη και την κ.  Ψυχογιού.

Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας έδωσε 5νθήμερη τιμητική άδεια σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

 

Άγριο ξύλο μεταξύ νεαρών στην Νέα Ερυθραία – Τραυματίες και συλλήψεις

Άγριο ξύλο μεταξύ νεαρών στην Νέα Ερυθραία – Τραυματίες και συλλήψεις

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και παράβαση…

Νέες αποχωρήσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Σειρά της νεολαίας Ανατολικής Αθήνας

Νέες αποχωρήσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Σειρά της νεολαίας Ανατολικής Αθήνας

Τα μέλη από τις οργανώσεις Ζωγράφου, Βύρωνα, Καισαριανής, Δάφνης και Ηλιούπολης γνωστοποίησαν ότι αποχωρούν από…

Ανδρουλάκης: Όσο δεν επενδύουμε στην προετοιμασία και την πρόληψη, το κόστος αποκατάστασης θα είναι πολλαπλάσιο

Ανδρουλάκης: Όσο δεν επενδύουμε στην προετοιμασία και την πρόληψη, το κόστος αποκατάστασης θα είναι πολλαπλάσιο

Μιλώντας το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη, στη θεματική εκδήλωση «Πρόληψη, διαχείριση και αντιμετώπιση καταστροφών στο φυσικό…

Σοβαρά επεισόδια στο Πανθεσσαλικό: Εμπρηστικές δηλώσεις Μπέου για «αληταράδες που προστατεύονται»

Σοβαρά επεισόδια στο Πανθεσσαλικό: Εμπρηστικές δηλώσεις Μπέου για «αληταράδες που προστατεύονται»

Στο 95ο λεπτό, δηλαδή λίγο πριν τη λήξη η αναμέτρηση του Βόλου με τον Ολυμπιακό…