Newsroom

Newsroom

Πασχαλινό… δούλεμα από τη ΔΕΗ: Προκλητικά tips για «μικρότερους» λογαριασμούς

«Χρυσοί» μισθοί για τα στελέχη, αβάσταχτοι λογαριασμοί και «παυσίπονα» για τους καταναλωτές

dei parousiasi

Με συμβουλές που μόνο ως προκλητικές μπορούν να χαρακτηριστούν, η ΔΕΗ έχει εξαπολύσει μια διαδικτυακή «αντεπίθεση» στην κριτική που δέχεται για την ενεργειακή πολιτική που εφαρμόζει, αλλά και για τους υπέρογκους μισθούς των στελεχών της.

Τις ημέρες των γιορτών του Πάσχα, ο επίσημος λογαριασμός της ΔΕΗ στο facebook, δημοσίευσε σειρά «διαφημίσεων» που με θράσος προωθούσαν τις ευεργετικές συνέπειες που δήθεν έχει η «πράσινη» ενέργεια στην τιμή του ρεύματος. 

Παράλληλα, καλούσε τους καταναλωτές να αλλάξουν τις ηλεκτρικές τους συσκευές αγοράζοντας πιο νέες και οικονομικές, ενώ σε πληρωμένη διαφήμιση, ενημέρωνε ότι σε συγκεκριμένο υποκατάστημα της εταιρείας υπήρχαν συγκεκριμένες προσφορές για φτηνότερο ρεύμα. 

Όλα αυτά γίνονται την ίδια στιγμή που οι πολίτες ασφυκτιούν οικονομικά βλέποντας τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και των άλλων προμηθευτών ρεύματος να φτάνουν σε πρωτοφανή ύψη, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα, η συνολική αύξηση των αποδοχών των υψηλόβαθμων στελεχών της ΔΕΗ από το 2018 μέχρι σήμερα αγγίζει το 269%, ενώ έχουν προβλέψει και μπόνους και υπερμπόνους.

Παράλληλα πριν λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε πως ο «χρυσός» μάνατζερ της ΔΕΗ άρχισε να χτίζει ένα κυκλαδίτικο «παλάτι» στη Τζιά, αρκετό διάστημα αφότου ανέλαβε τα ηνία της -πρώην- Δημόσιας Εταιρείας Ενέργειας, με τιςεικόνες από το κτίσμα με τις φαραωνικές κατασκευές να προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…