Παρουσιάστρια του CNN αποκάλυψε στο τέλος του δελτίου ότι διαγνώστηκε με καρκίνο (video)

Το μήνυμα που στέλνει σε όλες τις γυναίκες

240108121024 sara sidner cancer diagnosis thumb

Μία διαφορετική, προσωπική είδηση θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές του CNN η παρουσιάστρια Sara Sidner, στο τέλος του δελτίου ειδήσεων που παρουσίασε χθες, Δευτέρα: τη διάγνωσή της με καρκίνο του μαστού τρίτου σταδίου.

Η Sidner ξεκίνησε ζητώντας από τους τηλεθεατές να σκεφτούν τα ονόματα οκτω γυναικών που αγαπούν και γνωρίζουν στη ζωή τους. «Στατιστικά, μία από αυτές θα εμφανίσει ή έχει καρκίνο του μαστού. Είμαι αυτή η μία από τις οκτώ στην ομάδα των φίλων μου», αποκάλυψε.

«Ποτέ δεν αρρώστησα ούτε μια μέρα στη ζωή μου. Δεν καπνίζω, πίνω σπάνια. Ο καρκίνος του μαστού δεν είχε εμφανιστεί στην οικογένειά μου. Και όμως, να’ μαι εδώ με καρκίνο του μαστού τρίτου σταδίου. Είναι δύσκολο να το πεις δυνατά», ανέφερε η Sidner, γνωστοποιώντας πως βρίσκεται στον δεύτερο μήνα της χημειοθεραπείας και πως θα υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή.

Η ίδια φρόντισε να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες: «Ο καρκίνος τρίτου σταδίου δεν είναι πλέον θανατική ποινή για τις περισσότερες γυναίκες. Όμως αυτή είναι μια πραγματικότητα που αλήθεια με συγκλόνισε: όταν άρχισα να ψάχνω περισσότερο για τον καρκίνο του μαστού, έμαθα ότι αν είσαι μαύρη γυναίκα, έχεις 41% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνεις από καρκίνο του μαστού από τις λευκές. Γι’ αυτό σε όλες τις αδερφές μου, άσπρες μαύρες και καφέ εκεί έξω, σας παρακαλώ για όνομα του Θεού να κάνετε τις μαστογραφίες σας κάθε χρόνο. Προσπαθήστε να το προλάβετε πριν από μένα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CNN (@cnn)

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV