Παρίσι: Παραδέχθηκε ότι είπε ψέμματα το "θύμα της επίθεσης" στο νηπιαγωγείο

Παροξυσμός μετά τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου ή κακόγουστη φάρσα; Ο εκπαιδευτικός που υποστήριξε το πρωί της Δευτέρας πως δέχθηκε επίθεση με κόφτη και ψαλίδι από άνδρα - οπαδό του Ισλαμικού Κράτους, παραδέχθηκε πως επινόησε την επίθεση, χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαριστεί το κίνητρό του.

ecole aubervillers 2

Παροξυσμός μετά τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου ή κακόγουστη φάρσα; Ο εκπαιδευτικός που υποστήριξε το πρωί της Δευτέρας πως δέχθηκε επίθεση με κόφτη και ψαλίδι από άνδρα – οπαδό του Ισλαμικού Κράτους, παραδέχθηκε πως επινόησε την επίθεση, χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαριστεί το κίνητρό του.

Μέσα στο γενικότερο κλίμα τρομολαγνείας που δυστυχώς επικρατεί στη γαλλική πρωτεύουσα, το περιστατικό πήρε μεγάλη έκταση. Την υπόθεση ανέλαβε αμέσως η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Γαλλίας ενώ η υπουργός Παιδείας Ναζάτ Μπελκασέμ έσπευσε αμέως στο εν λόγω νηπιαγωγείο, στο προάστιο Ομπερβιγιέ, και εξέφρασε την αλληλεγγύη της στο “θύμα”. 

Η ιστορία ξεκίνησε στις 7:10 το πρωί (ώρα Γαλλίας) όταν ο 45χρονος εκπαιδευτικός είπε πως δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα με κουκούλα που τον μαχαίρωσε φωνάζοντας “Είναι το Νταές (άλλη ονομασία για το ISIS), αυτό είναι μία προειδοποίηση”.  Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…