Παραίτηση Τσακλόγλου ζητούν οι δικηγόροι παρά την συγνώμη του

Η συγνώμη του υφυπουργού αλά και του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη δεν έχουν κατευνάσει τους δικηγόρους που αντιδρούν οργισμένα ενώ καλούν και τον πρωθυπουργό να λάβει θέση θυμίζοντας τα περί “αλαζονείας”

tsakloglou diki

Οργισμένες αντιδράσεις στους δικηγόρους που φτάνουν έως επίσημο αίτημα για παραίτησή του, μετά και τις αδιανότητες δηλώσεις του υφυπουργού Εργασίας, Πάνου Τσακλόγλου, κατά τη διάρκεια συζήτησης για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, όπου προέτρεψε τους δικηγόρους να δουλέψουν ως ντελίβερι εφόσον λένε ότι βγάζουν λιγότερα.

 

Οι δικηγόροι έχουν ξεσηκωθεί και παρά τη δημόσια συγνώμη του υφυπουργού και ακολούθως του κ. Γεωργιάδη, ζητούν την παραίτησή του και κατά την προγραμματισμένη για αυτή την ώρα συνεδρίαση της Ολομέλειας τους, αποφάσισαν να παραστούν διαμαρτυρόμενοι έξω από το Υπουργείο Εργασίας και με πανό να ζητήσουν “αλαζόνα παραιτήσου”.

Διαβάστε επίσης-Τώρα ζητάει συγγνώμη ο Π. Τσακλόγλου-Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω τους δικηγόρους

 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος καταδικάζει τις δηλώσεις Τσακλόγλου και ζητεί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να τον αποπέμψει.

Η ανακοίνωση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος

«Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης επιχείρησε να απαξιώσει το δικηγορικό σώμα – Ο πρωθυπουργός οφείλει να τον αποπέμψει πάραυτα. Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε σήμερα (25/11), στην Αθήνα, καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις απαράδεκτες δηλώσεις του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, με τις οποίες επιχείρησε να προσβάλει και απαξιώσει το δικηγορικό σώμα.

Ο αλαζών, καιροσκόπος και διανομέας αθλιοτήτων της εξουσίας υφυπουργός, με τη συμπεριφορά του αυτή προσβάλλει ευθέως το Κράτος Δικαίου, αναγκαίο και αναπόσπαστο τμήμα του οποίου αποτελούν οι δικηγόροι, ως συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης. Προσβάλλει και υποτιμά τη Δικαιοσύνη και τη διαδικασία απονομής της. Προσβάλλει όλους τους νέους επιστήμονες που έχουν αφιερώσει χρόνο και έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να εκπληρώσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα. Ο πρωθυπουργός οφείλει να τον αποπέμψει πάραυτα».

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…