Newsroom

Newsroom

Παράδοξο-Ανοίγουν τα σχολεία στον Αλμυρό παρά τα προβλήματα που υπάρχουν

Ο γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου μετέφερε το κλίμα της ανησυχίας που επικρατεί στους γονείς για το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα, ιδίως μετά το πέρασμα του Daniel.

4 ΔΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 5

Αναβρασμός επικρατεί στην κοινωνία του Αλμυρού με πολλούς γονείς ιδίως μικρών παιδιών του Δημοτικού, να εκφράζουν τους φόβους τους για τα σχολικά κτήρια, καθώς στο πέρασμά του ο Daniel δημιούργησε πολλά προβλήματα και ζημιές και επέτεινε άλλες που είχαν ενταθεί ακόμη και από τον Ιανό. Μάλιστα, σύμφωνα με το Magnesianews.gr, γονείς βρέθηκαν την Πέμπτη 21/9 στην Εισαγγελία Βόλου, ζητώντας παρέμβαση με έναν φάκελο γεμάτο φωτογραφίες από ταράτσες σχολείων που κατέρρευσαν, τάξεις που πλημμυρίζουν και προαύλια που μοιάζουν με λίμνες στην πρώτη βροχή.

Ο γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου κ. Απόστολος Μπίκος μετέφερε το κλίμα της ανησυχίας που επικρατεί στους γονείς για το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα, ιδίως μετά το πέρασμα του Daniel.

Σύμφωνα με τον κ. Μπίκο στο 5ο Δημοτικό Σχολείο και μετά τον έλεγχο της ΚΤΥΠ δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα στη στατικότητα του κτηρίου, ωστόσο οι γονείς αλλά και οι εκπαιδευτικοί συνεχίζουν να ανησυχούν, καθώς το προαύλιο που γειτνιάζει με έναν πρόχειρο δρόμο που κατασκευάστηκε μετά τον Ιανό για να εξυπηρετηθούν τα αγροτικά και τα βαρέα οχήματα «φαγώθηκε» από τα νερά του Daniel και διάβρωσε το υπέδαφος με αποτέλεσμα την κατάρρευση σχεδόν της περίφραξης του προαύλιου χώρου.

almiros4

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…