Παραδοχή Άδωνη: «Μπήκα στην πολιτική από τύχη»

Παλαιότερα πωλούσε βιβλία. Τώρα πουλά «πολιτική» ο Άδωνης Γεωργιάδης που μπήκε καθ' ομολογίαν από τύχη

230422094806 adonis 550x364 1

Ο Άδωνης Γεωργιάδης, που αποτελεί την πλέον σύγχρονη έκφραση του δεξιού «λαϊκισμού», έδωσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά». Ο ίδιος μίλησε για ευρύτερο φαινόμενο των κραυγών του, παραδέχτηκε ότι έχει εκνευριστικά τσιριχτή φωνή… και ότι έκανε ορθοφωνία για να βελτιωθεί αλλα και πάλι όπως εξήγησε: «Θα έπρεπε να είμαι λίγο πιο προσεκτικός στις δημόσιες κινήσεις μου. Το παρακάνω λίγο. Έχω εκνευριστικά τσιριχτή φωνή από τη φύση της. Έχω κάνει ορθοφωνία, με βοήθησε αρκετά. Προσπαθώ να είμαι λίγο πιο μαζεμένος αν και δεν τα καταφέρνω πάντα.» Σε ερώτηση για τα σχόλια ότι είναι συχνά στα κανάλια, είπε ότι είναι κομμάτι της δουλειάς του και ευθύνη του. «Τι σας πειράζει αν εγώ βγαίνω στα κανάλια και καταφέρνω να κάνω και τη δουλειά μου;»

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην ερώτηση για το ποιο είναι το επάγγελμα του και πώς θα συστηνόταν σε κάποιον που δεν τον γνωρίζει είπε: «Άδωνις Γεωργιάδης, φιλελεύθερος δεξιός.», με την διαφορά όπως παρέχτηκε ο ίδιος βρέθηκε στην πολιτική κατά τύχη.

Ο κ. Γεωργιάδης, τελικά αποτελεί σήμερα την πιο επιτυχημένη εκδοχή των πολιτικών που έκαναν θόρυβο στα social media, και εκμεταλεύτηκαν την ευκαιρία να πουλήσουν «πολιτική» με φωνές και τσιρίδες και να βρούν θέση στο πολιτικό και μιντιακό σύστημα

 

 

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…