Newsroom

Newsroom

Παράδειγμα προς μίμηση για την Τουρκική αριστερά η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

«Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, θα αναδείξει την Ευρώπη του μόχθου, απέναντι στην Ευρώπη του κεφαλαίου που θα δώσει μάχη για…

odp synaspismos 0

«Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, θα αναδείξει την Ευρώπη του μόχθου, απέναντι στην Ευρώπη του κεφαλαίου που θα δώσει μάχη για να ‘καταπνίξει’ τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να μην αποτελέσει παράδειγμα στις υπόλοιπες χώρες».
Αυτά είπε ο πρόεδρος του Τουρκικού Κόμματος Ελευθερίας και Αλληλεγγύης Αλπέρ Τας, χαρακτηρίζοντας τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ως την έναρξη μιας «ιστορικής» εποχής
Πρόσθεσε μάλιστα πως η αριστερά στην Τουρκία θα πρέπει να πάρει μαθήματα από αυτή την νίκη
Πρόσθεσε μάλιστα πως: «Εάν δεν καταφέρουν να ‘καταπνίξουν’ τον ΣΥΡΙΖΑ, θα δούμε μια Ευρώπη, στην οποία θα βρίσκονται στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ και αντίστοιχα κόμματα. Η νίκη του κ. Τσίπρα δεν θα καθορίσει μόνο τα 12 εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών, αλλά τα 500 εκατομμύρια της Ευρώπης. Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει ένα δρόμο ο οποίος μπορεί να εμπνέει τους εργαζομένους που ήλθαν αντιμέτωποι με τη διαρκώς επιδεινούμενη κρίση».
Ο Τούρκος πολιτικός επεσήμανε βέβαια πως η πολιτική περίοδος που διανύει τη γείτονα δεν είναι η ίδια με της Ελλάδας. Τόνισε βέβαια πως «Οι πολίτες συζητούν πλέον πώς μπορούν να εμφανισθούν στην πολιτική σκηνή της Τουρκίας κόμματα αντίστοιχα του ΣΥΡΙΖΑ».
Κατέληξε δε πως «Για να μην γίνετε σαν το ΠΑΣΟΚ κάντε στροφή αριστερά και κρατήστε μια στάση ενάντια στο νεοφιλελευθερισμό».

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο