Παππάς: Η ΝΔ αδυνατεί να βγάλει την περούκα της διαπλοκής

«Είναι προφανές ότι η Ν.Δ. αδυνατεί να βγάλει την περούκα της διαπλοκής», σχολιάζει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, απαντώντας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

57cdaa071dc52461208b47c0 1

Σε δήλωση του από τη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται, συμμετέχοντας στη Σύνοδο του ΟΗΕ στο πλαίσιο της αποστολής με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Παππάς σημειώνει ότι η ΝΔ «είναι γνήσιος εκφραστής του χρεοκοπημένου παρελθόντος. Τότε, που τα ΜΜΕ δανείζονταν με αέρα και τα κόμματα έπαιρναν δημόσιο χρήμα μέσω Siemens».

Ο κ. Παππάς αναφέρει ότι «ο διαγωνισμός έγινε, τα κριτήρια ήταν αυστηρά, ο οικονομικός έλεγχος γίνεται με το γράμμα του νόμου, οι υποψήφιοι -όπως δικαιούνται- κάνουν ενστάσεις ο ένας για τον άλλο. Ο καθένας ασκεί τα δικαιώματα του», για να επισημάνει ότι «τα χρήματα καταβάλλονται τις επόμενες μέρες».

«Αυτά τα χρήματα υπόσχεται η Ν.Δ. να τα δώσει πίσω στους καναλάρχες», αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας και τονίζει: «Είναι ντροπή. Ντροπή μεγαλύτερη ακόμα και από τα 27 χρόνια απραξίας και διαπλοκής».

«Τους ενημερώνουμε», υπογραμμίζει ο Νίκος Παππάς, «πως δεν περνάνε οι θρασύδειλες απειλές εναντίον των μελών της Επιτροπής. Ο διαγωνισμός έχει πραγματοποιηθεί. Όσο και αν η Ν.Δ. φωνάζει, η Ελλάδα προχωρά».

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε πως «οι πολίτες έχουν πλέον απαξιώσει τον διαγωνισμό – παρωδία που έστησε η κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες» και υπενθύμιζε στον πρωθυπουργό, για τον οποίο σχολίαζε ότι δεν τον ενημερώνουν ο κ. Παππάς και η κ. Γεροβασίλη, ότι ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης, που ενέκρινε το υπ? αριθ. 24/9.9.2016 πρακτικό της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, ανακήρυξε ως οριστικούς υπερθεματιστές τους τέσσερις πλειοδότες.

«Επομένως, αναμένουμε ο κ. Τσίπρας να αποδεχθεί το αίτημά μας και να έρθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο κ. Παππάς, οι πλειοδότες, καθώς και όσοι έχουν άμεση εμπλοκή στη διαγωνιστική διαδικασία, που εξελίσσεται σε φιάσκο», κατέληγε η ανακοίνωση της ΝΔ.

Κασσελάκης για VIP ασθενείς στο ΕΣΥ: «Νομίζετε ότι έχετε ίσα δικαιώματα στη δημόσια Υγεία;»

Κασσελάκης για VIP ασθενείς στο ΕΣΥ: «Νομίζετε ότι έχετε ίσα δικαιώματα στη δημόσια Υγεία;»

Δριμύ κατηγορώ από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης για την κατάσταση στο ΕΣΥ

Συνεχίζεται η επέλαση της αφρικανικής σκόνης – Πολύ υψηλές θερμοκρασίες στην Κρήτη

Συνεχίζεται η επέλαση της αφρικανικής σκόνης – Πολύ υψηλές θερμοκρασίες στην Κρήτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά πυκνότερες και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα περιμένουμε στην Αττική