Παπαγγελόπουλος: Οι Έλληνες απαγορεύεται να βγουν από τα σπίτια, αλλά η επιτροπή θα συνεδριάσει για να με εκδικηθεί

Την έντονη αντίδραση του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, προκαλεί η απόφαση της πλειοψηφίας στη Βουλή για την επανέναρξη των συνεδριάσεων της Προανακριτικής Επιτροπής, χωρίς να έχουν αρθεί τα περιοριστικά μέτρα και χωρίς να έχει ξεκινήσει η λειτουργία της Βουλής. «Η παρανοϊκή μανία τους εναντίον μου, ιδίως μετά  την ολοκληρωτική κατάρρευση όλων των βρώμικων μεθοδεύσεων σε βάρος μου, τους οδηγεί να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των μελών της επιτροπής, των υπαλλήλων της Βουλής» 

NewsRoom 27/04/2020 | 20:48

Όπως σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, η σύγκληση αυτή είναι επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία ενώ εκφράζει σοβαρές επιφυλάξεις καθώς αντίκειται στις βασικές οδηγίες και τους περιορισμούς των αρμόδιων αρχών, ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας. 


Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παρανοϊκούς, συκοφάντες  και σκευωρούς πολιτικούς διώκτες μου.

Προκάλεσαν εσπευσμένα την επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία σύγκληση της προκαταρκτικής επιτροπής που ερευνά τις στημένες και ανύπαρκτες κατηγορίες σε βάρος μου.

Μου δίνουν λοιπόν την ευκαιρία πολύ πιο σύντομα απ’ ότι υπολόγιζα να αποκαλύψω την αλήθεια, το ποιόν, τις ενέργειες και τα κίνητρα των επικίνδυνων για τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη αντιπάλων μου.

Επισημαίνω όμως:  α) Τα περιοριστικά μέτρα, με καθολική σχεδόν απαγόρευση της κυκλοφορίας,  ισχύουν μέχρι την 4η Μαΐου και η επιτροπή,  παρ’ όλα αυτά, θα  συνεδριάσει… 4 ημέρες πριν !!!
β) Ο πρωθυπουργός, όχι μόνο δεν έχει εξαγγείλει την μερική άρση των περιοριστικών μέτρων, αλλά δεν έχει καν αποφασίσει ποια μέτρα και πότε θα αρθούν και κάποιοι επέβαλλαν τη σύγκληση της επιτροπής.

Η παρανοϊκή μανία τους εναντίον μου, ιδίως μετά  την ολοκληρωτική κατάρρευση όλων των βρώμικων μεθοδεύσεων σε βάρος μου, τους οδηγεί να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των μελών της επιτροπής, των υπαλλήλων της Βουλής, που συμμετέχουν στις εργασίες της,  και των μαρτύρων.

Τον εαυτό μου δεν τον συνυπολογίζω γιατί είναι πιθανόν κάποιοι να εύχονται τη φυσική μου εξόντωση έστω και από τον κορονοϊό, μετά την αποτυχία τους  να με εξοντώσουν ηθικά .

Υπενθυμίζω επίσης ότι η συνεδρίαση της επιτροπής πριν λήξουν τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί για να αποτραπεί η διάδοση μιας μεταδοτικής ασθένειας αποτελεί εγκληματική πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται από το άρθρο 285 παρ. 1 Π.Κ..

Εάν δε, ο μοι γένοιτο, μεταδοθεί ο κορονοϊός σε άτομο που έχει σχέση με την επιτροπή προβλέπεται κάθειρξη έως 10 έτη.

Στην περίπτωση δε που υπάρξει θάνατος η ποινή αυξάνεται και με προϋποθέσεις επιβάλλεται ισόβια κάθειρξη.

Αναρωτιέμαι ο Πρωθυπουργός γνωρίζει την επικίνδυνη αυτή ενέργεια; Ο κ. Τσιόδρας έχει ερωτηθεί;

Εγκρίνει ο κ. Τσιόδρας τη συνάθροιση 35 περίπου ατόμων για πολλές ώρες σε περιορισμένο χώρο;

Οι Έλληνες απαγορεύεται να βγουν από τα σπίτια τους, οι εκκλησιές παραμένουν κλειστές, αλλά η επιτροπή θα συνεδριάσει για να εκδικηθεί τον Παπαγγελόπουλο, να ευχαριστηθούν οι διεφθαρμένοι και φαύλοι διώκτες μου και να εξυπηρετηθούν ευτελείς μικροπολιτικές σκοπιμότητες».