Newsroom

Newsroom

Νεκρή η διάσημη Tik Toker Κίμπερλι Νοξ στα 31 της: «Αν βλέπετε αυτό το βίντεο, έχω πεθάνει» (video)

Η Κίμπερλι Νοξ πάλευε με τον καρκίνο τα τελευταία 3 χρόνια

Καταγραφή 20

Τη θλίψη σκόρπισε στον κόσμο του Tik Tok το τελευταίο βίντεο που ανέβηκε από τον λογαριασμό της Κίμπερλι Νοξ, το οποίο ουσιαστικά αποκάλυπτε ότι η 31χρονη Tik Toker είναι πλέον νεκρή, σοκάροντας τους πάντες.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα πάλευε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο αφού διαγνώστηκε με μεταστατικό σάρκωμα σε ηλικία 28 ετών, η ίδια ήταν γιατρός και αρκετά συχνά ανέβαζε βίντεο με το πώς πηγαίνει η κατάσταση της υγείας της.

Στο τελευταίο της όμως τα λόγια της ήταν διαφορετικά, καθώς είπε ότι σε περίπτωση που κάποιοι βλέπουν αυτό το βίντεο τότε η ίδια είναι νεκρή, κάνοντας τους ακολούθους της να βυθιστούν στη θλίψη.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Το ταξίδι μου τελείωσε και δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω περισσότερο. Με κάνατε πολύ χαρούμενη και η στηρίξή σας ήταν υπεραρκετή για να βοηθήσει τον οποιονδήποτε να αντιμετωπίσει το οτιδήποτε.

Αν βλέπετε αυτό το βίντεο έχω φύγει από τη ζωή ειρηνικά. Είμαι η Κιμ για όσους δεν με γνωρίζετε, είχα μια πολύ όμορφη ζωή και είμαι υπερήφανη γι’ αυτή.

Αυτοί που με γνωρίζετε, γνωρίζετε πόσο αγαπώ τα ζώα μου, τον σύζυγό μου και το makeup. Και μολονότι το να είμαι γιατρός ήταν μεγάλο κομμάτι της ταυτότητάς μου, αυτά είναι τα πράγματα που έχουν σημασία.

Κατάφερα να αρραβωνιαστώ, να παντρευτώ, να πάω στη Νέα Υόρκη, να δειπνήσω σε εστιατόρια Michelin, να πάω στο Μπρόντγουεϊ, που ήταν όνειρο για μένα, να πάω στο Σαν Φρανσκίσκο, να επισκεφθώ οινοποιεία.

Η μοναδική μου λύπη για το ότι πεθαίνω είναι ότι δεν θα μεγαλώσουμε μαζί. Όλα άλλα μπορώ να τα αντέξω. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά, θα μου λείψει το TikTok. Σας αγαπώ όλους. Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε. Κλαίω από χαρά γιατί βρήκα σκοπό στο τέλος της ζωής μου. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, αντίο».

@cancerpatientmd My journey here is over and i cant thank each and every one of you enough! You have all made me so happy and your comments and support are more than enough to have gotten anyone thriugh anything! If you wish, Please donate through my link in bio to sarcoma cancer research and follow my husband in his updates @LightestCheese 💕 #death #dying #palliative #sarcoma #undifferentiatedpleomorphicsarcoma #cancer #cancerpatient #md #resident #medschool ♬ original sound – Cancer Patient, MD

Ειδήσεις σήμερα:

Αναδρομικά και αύξηση για χιλιάδες συνταξιούχους – Oι ημερομηνίες πληρωμής

Eurovision 2024: Η ερώτηση Τούρκου δημοσιογράφου στη Μαρίνα Σάττι και το «ευχαριστώ» της (video)

Πορτοσάλτε: Σάλος με τη δήλωση για τα νεκρά παιδιά στα Τέμπη – «Ο Κασσελάκης δεν μας είπε τι φύλο είναι» (video)

Χείμαρρος ο Σταμάτης Κραουνάκης για Eurovision και Μαρίνα Σάττι: «Δεν αντέχω τόση πλακίτσα»

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

1100 e9fe6f8d 3499 412c 810b 6c532298735a

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

Το απόγευμα της Κυριακής η 42χρονη μητέρα, κάτοικος Καλαφατιώνων Κέρκυρας, κατήγγειλε την κόρη της για…