Newsroom

Newsroom

Παπαδημούλης: "Κραυγαλέα, άδικα και αναποτελεσματικά τα νέα μέτρα"

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε για ακόμη μια φορά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA…

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε για ακόμη μια φορά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 9,89, ο κ. Παπαδημούλης χαρακτήρισε ως κραυγαλέα άδικο και αποδεδειγμένα αναποτελεσματικό το μίγμα των νέων μέτρων, που αποτελούν συνέχεια της συνταγής των τελευταίων δυόμιση χρόνων.

Παράλληλα, ο κ. Παπαδημούλης εκτίμησε ότι τα μέτρα θα φέρουν ακόμη μεγαλύτερη ύφεση και το 2013-2014, επιτείνοντας τον κύκλο του δημοσιονομικού εκτροχιασμού, ενώ χαρακτήρισε τις γνωστές δηλώσεις Ρουμελιώτη ως αποκαλυπτικές μια συνταγής που ήταν εξ αρχής γνωστό, τουλάχιστον στο επιτελείο του ΔΝΤ ότι θα καταλήξει στην αποτυχία.

Δεν παρέλειψε βέβαια να επιρρίψει ευθύνες με αφορμή τη διαμάχη Παπανδρέου – Ρουμελιώτη, τόσο στον πρώην πρωθυπουργό για την αποδοχή των συνταγών των μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής, όσο και στον πρώην εκπρόσωπο της χώρας στο ΔΝΤ, που, όπως σημείωσε ο Δ. Παπαδημούλης, την εποχή που αποφασιζόταν το μείγμα πολιτικής, «έλεγε άλλα» σε σχέση με όσα δηλώνει σήμερα.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων ως «γενικό πωλητήριο», στο οποίο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι κάθετα αντίθετο, συμπληρώνοντας ότι ο δημόσιος – κρατικός τομέας στην Ελλάδα χρειάζεται αλλαγή στη λειτουργία του και όχι «ξεπούλημα». Έβαλε μάλιστα στο στόχαστρό του «την κομματικοποίηση και την εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων», που κατά το ΣΥΡΙΖΑ κυριάρχησαν για δεκαετίες στο δημόσιο τομέα.

Τέλος, ο Δ. Παπαδημούλης υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να κάνει αντιπολίτευση εναλλακτικών προτάσεων και όχι αντιπολίτευση «γιουρουσιού» ή «ώριμου φρούτου», επιδιώκοντας να είναι στο εγγύς μέλλον «ο κορμός της επόμενης κυβερνητικής εναλλακτικής λύσης».


Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…