Παναθηναϊκός: Τίτλοι τέλους με Μπρινιόλι-Οργή κατά Αλαφούζου από τους οπαδούς

Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός, αποσυντίθεται σιγά σιγά για άλλη μια φορά. Ποιος να είναι ο επόμενος άραγε;

μπρινιολι

Η θητεία του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται, δεδομένου πως οι δύο πλευρές δεν έφτασαν εν τέλει σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο, που θα κρατήσει τον 32χρονο τερματοφύλακα στο Κορωπί μετά από το καλοκαίρι του 2024.

Η κοινή πορεία των δύο πλευρών οδηγείται προς το φινάλε της, όπως κατέστη σαφές κιόλας από την ενημέρωση που υπήρξε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου από την πλευρά του Αλμπέρτο Μπρινιόλι σε αυτή του Παναθηναϊκού. Τότε, που ο ίδιος ο 32χρονος τερματοφύλακας ενημέρωσε τους ανθρώπους του τριφυλλιού ότι δεν γίνεται αποδεκτή η υφιστάμενη πρόταση ανανέωσης που έχει κατατεθεί -αυτή προέβλεπε τον υπερδιπλασιασμό των τωρινών αποδοχών του.

Δεδομένου κιόλας πως στη διάρκεια της πιο πρόσφατης συζήτησης που έγινε, υπήρξε κι η τοποθέτηση της πλευράς του ποδοσφαιριστή πως αυτός έχει αποφασίσει να αλλάξει περιβάλλον- την ώρα που έχουν «φουντώσει» οι φήμες για συμφωνία του 32χρονου γκολκίπερ με ανταγωνίστρια ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος- ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι τελειώνει άμεσα από τον Παναθηναϊκό (παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι) κι ενώ είμαστε εν αναμονή της ανακοίνωσης της αποστολής για το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ

Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστό ότι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι απέρριψε και την τελική προσφορά του Παναθηναϊκού για ανανέωση της συνεργασίας του με τους «πράσινους», η ΠΑΕ τοποθετήθηκε επίσημα για το θέμα.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε το βράδυ του Σαββάτου οι «πράσινοι» παραθέτουν το χρονικό της πολύμηνης προσπάθειας για να φτάσουν σε συμφωνία με τον 32χρονο Ιταλό τερματοφύλακα.

Ουσιαστικά, ο Παναθηναϊκός προσάπτει στον Μπρινιόλι παρελκυστική τακτική στις συζητήσεις, καθώς στην αρχική πρόταση (με διπλασιασμό αποδοχών) δεν απάντησε ποτέ, ενώ ο εκπρόσωπός του δεν εμφανιζόταν.

Πυρά κατά Αλαφούζου από τους οπαδούς

Η είδηση της αποχώρησης του Ιταλού τερματοφύλακα,μετά από εκείνη με άκομψο τρόπο του Ιβαν Γιοβάνοβιτς, έφερε πολλές αντιδράσεις στους φίλους του Παναθηναϊκου. Οι οπαδοί των πρασίνων, βλέπουν ότι το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα που χτιζόταν επί 2, 5 χρόνια και έφερε τον Παναθηναίκό ξανά διεκδικητή, γκρεμίζεται για μια ακόμη φορά, με κύριο υπεύθυνο τον Γιάννη Αλαφούζο.

 

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…