Παναθηναϊκος: Νίκη δια πυρός και σιδήρου απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας

Σε ματς θρίλερ και λεπτομερειών, ο Παναθηναϊκός - μπροστά σε 15.000 κόσμο - έμεινε όρθιος από την άμυνά του και νίκησε την Ζαλγκίρις (73-71) φτάνοντας στο 4-4.

paobc

Θρίλερ έγινε το ματς του Παναθηναϊκού με τη Ζάλγκιρις. Ένα λάθος του Κίναν Έβανς στα 3,4΄΄ για τη λήξη χάρισε στον κάκιστο Παναθηναϊκό τη δεύτερη διαδοχική νίκη του στη Euroleague και τέταρτη στο σύνολο (4-4).

Οι «πράσινοι», οι οποίοι «φλέρταραν» με την τρίτη εντός έδρας ήττα τους, επικράτησαν με 73-71 της Ζαλγκίρις Κάουνας, για την 8η αγωνιστική, διευρύνοντας στο 4-0 το αρνητικό σερί των Λιθουανών (ρεκόρ 3-5).

Ο MVP

Ο Ντίνος Μήτογλου μπαίνει στην κουβέντα για τον MVP σε κάθε παιχνίδι. Ο διεθνής φόργουορντ βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα. Απόψε είχε 19 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη και 2 μπλοκ σε 38 λεπτά.

Ωστόσο, μεγάλο παιχνίδι έκανε και ο Κώστας Σλούκας, που έδωσε πολύτιμο σκορ στην τελική ευθεία (16 πόντοι, 3 ασίστ). «Αφανής ήρωας» για ακόμα μία φορά ο Τζέριαν Γκραντ (10 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα).

Από την άλλη πλευρά, οι Λιθουανοί είχαν +9 ριμπάουντ, αλλά μέτρησαν 23 λάθη, εκ των οποίων δύο έγιναν στα τελευταία δευτερόλεπτα. Πρώτος σκόρερ της Ζαλγκίρις ήταν ο Ρόλαντ Σμιτς (15π.), με τον Κίναν Έβανς να «εξουδετερώνεται» από την άμυνα των γηπεδούχων (6π. με 2/5 σουτ και 5 λάθη ο Αμερικανός).

 

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία της Euroleague, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…