«Παλαμάκια για το σώου του ανιψιού σου παίζεις, στη Βουλή να αντιμετωπίσεις τον Αλέξη για τα «Βρούτσερ» δεν πας»

Tις προκλητικές φωτογραφίες του Κυριάκου  Μητσοτάκη με την Άλκηστις  Πρωτοψάλτη έξω από το Μέγαρο Μαξίμου σχολιάζει καυστικά ο Βουλευτής τους ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Καταπέλτης είναι για άλλη μία φορά ο Παύλος Πολάκης που με ανάρτησή του στο facebook μαζί με 3 φωτογραφίες που ανέβασε που όπως λέει «δείχνουν την ξεφτίλα που ζούμε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Μάλιστα ο πρώην αναπληρωτής υφυπουργός Υγείας σε  μία από τις φωτογραφίες που  απεικονίζει τον πρωθυπουργό να χειροκροτεί την Πρωτοψάλτη αναφέρει: τα «παλαμάκια για το σώου του ανιψιού σου με την Πρωτοψάλτη έξω από το Μαξίμου” ενώ η ανάρτηση του πρώην αν.Υπουργού Υγείας κλείνει με την προτροπή “¨κάντε εκλογές…μην αργείτε…ο ΚΡΟΤΟΣ θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Τρεις φωτογραφίες που δείχνουν την ΞΕΦΤΙΛΑ που ζούμε από την κυβέρνηση Μητσοτακη…
1) Φτάσαν τα 60 τα εκατομμύρια στα βοθροκαναλα για τον κορωναϊό και καλά !!! Για προσλήψεις στα νοσοκομεία έδωσαν ούτε 40( κι έχουν πάρει τους μισους στην πραγματικότητα,από αυτούς που ανακοίνωσαν )
2)Στη Βουλή δεν πας Κυριακο να αντιμετωπίσεις τον Αλεξη και να απολογηθείς για τα «ΒΡΟΥΤΣΕΡ» ,παλαμάκια ομως για το σώου του ανιψιού σου με την Πρωτοψάλτη έξω απ το Μαξίμου παίζεις (με καμία πενηνταριά γύρω σου …)

ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ,ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ !!!
Κάντε εκλογές …μην αργείτε …ο ΚΡΟΤΟΣ θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη γυναικοκτονία: «Κυβέρνηση θεατής σε προαναγγελθέν έγκλημα»

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη γυναικοκτονία: «Κυβέρνηση θεατής σε προαναγγελθέν έγκλημα»

Στην ερώτηση επισημαίνονται «οι ευθύνες της κυβέρνησης και των κρατικών αρχών για ένα έγκλημα που…