Παίρνει κεφάλια ο Ουζουνίδης – Τα ονόματα της μαύρης λίστας

Σημαντικές αλλαγές θα δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αφού τόσο ο νέος τεχνικός της ομάδας όσο και η διοίκηση κρίνουν αρκετούς ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι ως ανεπαρκείς ή τουλάχιστον αδιάφορους.

5859327e1dc524644f8b4a71

Το προανήγγειλε και ο ίδιος ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα με τη Λάρισα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς. Η συνεχόμενη κάκιστη απόδοση των Ιβανόφ, Λεντέσμα και Σάμπα τους έχει κατατάξει στην κατηγορία αυτών που κρίνονται ως

αγωνιστικά

ανεπαρκείς, με αποτέλεσμα να βρίσκονται με το ένα πόδι στην έξοδο από την «πράσινη» ΠΑΕ. 

«Τι να το κάνω αν είναι καλοί και ποιοτικοί παίκτες; Θέλω ποδοσφαιριστές που θα δίνουν το 100% και θα βοηθούν την ομάδα κι ας είναι λιγότερο ταλαντούχοι» ήταν τα λόγια του κ. Ουζουνίδη μετά την ισοπαλία με τη Λάρισα, επισημαίνοντας την αδιαφορία συγκεκριμένων παικτών. Σε αυτή την κατηγορία εντοπίζονται τα ονόματα των Γουκάσο και Ιμπάρμπο, για τους οποίους κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία τους, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που κριτικάρουν την απαθή στάση τους. 

Και οι δύο περιπτώσεις κρίνονται δύσκολες και γι’ αυτό θα πρέπει να υπάρξουν λεπτοί χειρισμοί από τη διοίκηση. Για τον 26χρονο πολυθεσίτη Γουακάσο, θα πρέπει να βρεθεί ομάδα που θα είναι διατεθειμένη να καλύψει τα χρήματα που λαμβάνει στους «πράσινους», καθώς δεσμεύεται με τριετές συμβόλαιο. Όσον αφορά τον Κολομβιανό, για να λυθεί η συνεργασία με το «τριφύλλι» θα πρέπει να συναινέσει η Κάλιαρι, στην οποία ανήκει ο παίκτης. 

Παράλληλα, υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για τον Μέστο που δείχνει ότι δεν μπορεί κι αυτός να προσφέρει πολλά στην ομάδα. Φαίνεται, όμως, ότι δεν είναι… ξεγραμμένος όπως οι προαναφερθέντες.

Προφανώς, αν βρεθεί η χρυσή τομή με τους προαναφερθέντες θα προκύψει και η ανάλογη ενίσχυση της ομάδας.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…