Το Παίδων «αδειάζει» την Πισπιρίγκου: «Δεν χορηγήσαμε κεταμίνη στη Τζωρτζίνα»

Οι ανακοινώσεις από το Παίδων έρχονται μετά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία «έριξε» τον θάνατο της Τζωρτζίνας σε «ιατρικό λάθος».

FA83g2oXoAAhEOA

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Μανώλης Παπασάββας,  μόλις διέψευσε τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου περί κεταμίνης και ιατρικού λάθους.

Με δήλωσή του ο κ. Παπασάββας ξεκαθαρίσε, ότι καμία σχέση δεν έχουν οι γιατροί του νοσοκομείου με τη χορήγηση κεταμίνης στη μικρή Τζωρτζίνα.

Οι εν λόγω ανακοινώσεις έρχονται μετά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία «έριξε» τον θάνατο της Τζωρτζίνας σε «ιατρικό λάθος».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απέδωσε σε ιατρικό λάθος τον θάνατο της 9χρονης

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αποδώσει σε ιατρικό λάθος τον θάνατο της 9χρονης, μέσω του δικηγόρου της, Κωνσταντίνου Ζάρδα.

Ο κ. Ζάρδας δήλωσε σχετικά, στον ANT1: «Είδα τη δικογραφία, είδα όλες τις καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας που είναι από γιατρούς, νοσηλευτές του νοσοκομείου του Παίδων και σε συνδυασμό με όσα μου είπε η κατηγορουμένη βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι όταν χορηγήθηκε η θανατηφόρος ουσία στο άτυχο παιδί αυτό δεν βρισκόταν στα δικά της χέρια. Ήταν πλέον στα χέρια των γιατρών και των νοσηλευτών που επιχειρούσαν την ανάνηψή του. Αυτό προκύπτει από επιστημονικά δεδομένα και από τις καταθέσεις των ιατρών και των νοσηλευτών. Η κεταμίνη χορηγήθηκε κατά τη διασωλήνωση. Εφόσον ομιλούμε για ιατρικό λάθος είναι εύλογο αυτό. Η χορήγηση της κεταμίνης δεν έγινε με δόλο αλλά εξ αμελείας. Εμείς αυτό θα υποστηρίξουμε αύριο. Η ίδια δεν γνώριζε τι μπορεί να έγινε. Αυτό προέκυψε από τα ιατρικά δεδομένα και από επικοινωνίες που έχουμε με αναισθησιολόγους. Η όλη λύση του αινίγματος είναι το πότε χορηγήθηκε η θανατηφόρος ουσία. Αυτό μπορεί κάλλιστα να εκτιμηθεί επιστημονικά δεδομένα και υπάρχουν στοιχεία της δικογραφίας που το καταδεικνύουν. Η θεμελίωση του κατηγορητηρίου αυτού έχει γίνει με εντελώς συγκυριακά στοιχεία».

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…