Παιδεραστία κατά της δημοκρατίας

Η δικαστική καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη για ασέλγεια σε ανηλίκους είναι μείζον ηθικό και πολιτικό γεγονός, το οποίο αμαυρώνει το πολιτικό σύστημα, ειδικώς τη Νέα Δημοκρατία και προσωπικώς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, του οποίου υπήρξε δεξί χέρι στη χάραξη της επικοινωνιακής πολιτικής και στον πολιτικό σχεδιασμό γενικότερα.

παιδεραστία κακοποίηση

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος χαίρει και μετά την καταδίκη της υποστήριξης ηγετικών στελεχών του κόμματος, με τις πράξεις του δολοφόνησε την ηθική και επιβεβαίωσε την πλήρη διάσπαση της ηθικής από την πολιτική που υπήρξε η κορυφαία αιτία της ηθικοπολιτικής κατάρρευσης της δημοκρατίας στη χώρα μας με την επιβολή των μνημονίων.

Πολιτική χωρίς ηθική σημαίνει νεκροταφεία, πνευματικά και κοινωνικά πτώματα, πάντα φυσικά των κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων, διότι οι έχοντες και κατέχοντες, εξουσιαστές και τρομολάγνοι πληρώνουν και επιβάλλουν διά πυρός και σιδήρου τις επιλογές τους. Χωρίς ηθική διαλύεται η αυτονομία του ανθρώπινου προσώπου πάνω στο οποίο εδράζονται οι οικουμενικές αξίες ελευθερία, δικαιοσύνη, ισότητα, αδερφοσύνη, φιλία, έρωτας, αγάπη, ειρήνη κ.λπ. με τις οποίες αποκτούν οι λαοί και τα πρόσωπα συνεκτικούς δεσμούς αληθινής επικοινωνίας και συνεύρεσης.

Συμπυκνώνεται ο πολιτισμός και η πολιτική με την αριστοτελική έννοια του όρου. Το ήθος είναι πρωταρχικό στοιχείο για τον σπουδαίο πολιτικό άνδρα -βεβαίως και για τη γυναίκα σήμερα-, σύμφωνα με τον μεγάλο Ελληνα φιλόσοφο. Σε μια περίοδο εκφυλισμού της ηθικής και της πολιτικής από την ιθύνουσα καπιταλιστική τάξη, με τα σκάνδαλα, τη διαφθορά, τη λασποβροχή και τη φτήνια από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ιδιοκτησίας των πλουτοκρατών, που χτυπούν ευθέως τη δημοκρατία για να σωθούν οι ίδιοι, το κατεξοχήν κόμμα του σκληρού μεταμοντέρνου νεοφιλελευθερισμού που έχει δρομολογήσει πορεία προς την Ακροδεξιά, η Νέα Δημοκρατία, προβάλλει ως υπόδειγμα τον παιδεραστή Νίκο Γεωργιάδη, αφού προσπαθεί να «πέσει» το θέμα από τη δημοσιότητα.

Ταυτόχρονα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διαστρεβλώνουν την πολιτική και ηθική πραγματικότητα, αποκρύπτοντας ή υποβαθμίζοντας παντελώς ένα μείζον γεγονός καταστολής της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της αξιοπρέπειας, αυτό της ασέλγειας σε ανηλίκους. Είναι φασίζουσα πρακτική. Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τα οποία στηρίζουν τον κ. Ν. Γεωργιάδη έχουν χάσει κάθε ηθικό δικαίωμα να είναι εκπρόσωποι στη Βουλή του λαού. Είχαν δεσμευτεί απέναντι στους ψηφοφόρους τους, οι οποίοι είναι πρόσωπα και όχι κουκιά, δηλαδή συμπυκνώνουν αξίες ζωής ανεξαρτήτως της κομματικής τους επιλογής, ότι θα υπεράσπιζαν έναν παιδεραστή;

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Viral βίντεο από Μοντάνα: Ελέφαντας το έσκασε από τσίρκο και έσπειρε τον πανικό στους δρόμους της πόλης

elefantas montana

Viral βίντεο από Μοντάνα: Ελέφαντας το έσκασε από τσίρκο και έσπειρε τον πανικό στους δρόμους της πόλης

Το NBC Montana μετέδωσε πλάνα με τον 58χρονο ασιατικό ελέφαντα ονόματι «Βιόλα» να βρίσκεται στους…

Επίσημη ενημέρωση FIFA για Ντόπινγκ: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών

220328101503 ethniki omada ellada

Επίσημη ενημέρωση FIFA για Ντόπινγκ: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών

“Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ ενημερώθηκε επισήμως από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό…

Κακοκαιρία Gori: Καμπανάκι Τσατραφύλλια για Θεσσαλία – Σε 20 ώρες θα πέσει το νερό τριών μηνών

Θεσσαλία

Κακοκαιρία Gori: Καμπανάκι Τσατραφύλλια για Θεσσαλία – Σε 20 ώρες θα πέσει το νερό τριών μηνών

Ο μετεωρολόγος του ALPHA, Γιώργος Τσατραφύλλιας προειδοποίησε για πολύ δύσκολες συνθήκες τη Παρασκευή και το…