Newsroom

Newsroom

"Παγώνει" η Κρήτη (ΦΩΤΟ)

Στα λευκά ντύθηκαν πολλές ορεινές περιοχές της Κρήτης με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

585b9add1dc524644f8b4e40

Mηχανήματα της Αντιπεριφέρειας Χανίων θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον δρόμο ανοιχτό, τουλάχιστον στη διάρκεια της ημέρας.  

  Λόγω της χιονόπτωσης τα σχολεία στην περιοχή της Βιάνου, σήμερα θα παραμείνουν κλειστά. Επίσης κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Αγία Βαρβάρα και στη δημοτική ενότητα Ρούβα. Στο μεταξύ από χθες χιονίζει και στην περιοχή του Οροπεδίου Λασιθίου, αλλά και τα Ανώγεια.  

Νωρίς το πρωί νταλίκες που ξεκίνησαν από την Ιεράπετρα «δίπλωσαν» στο οδικό δίκτυο της Βιάννου με αποτέλεσμα να σπεύσουν συνεργεία για βοήθεια.  

  Σύμφωνα με το δήμαρχο Βιάννου Παύλο Μπαριτάκη που μίλησε στο neakriti.gr « για 2-3 ώρες τα συνεργεία του δήμου προσπαθούσαν να βοηθήσουν να απεγκλωβιστούν οι νταλίκες και έτσι δημιουργήθηκε πρόβλημα στο οδικό δίκτυο. Δεν γίνεται πολλοί οδηγοί να μετακινούνται χωρίς αλυσίδες. Είδαμε και πολλούς εκδρομείς να κάνουν τη βόλτα τους αλλά αν δεν προσέξουν δημιουργούνται προβλήματα».  

 Το πρωί της Πέμπτης έφτασαν με μικρή καθυστέρηση τα πλοία της γραμμής λόγω κακοκαιρίας.  


Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…