Newsroom

Newsroom

Παγώνη: Πάσχα στο χωριό, αλλά με μάσκες

Μετά το Πάσχα θα αρχίσει να βγαίνει η μάσκα, σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ

5316258 0 2

Πάσχα στο χωριό θα μπορέσουμε να κάνουμε φέτος κανονικά, όμως οι μάσκες θα μείνουν τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Πάσχα θα κάνουμε, και θα κάνουμε κανονικά στο χωριό του ο καθένας. Βέβαια, με τις μάσκες τους, με προσοχή όταν είναι σε εσωτερικούς χώρους και όταν είναι μεγάλος ο συνωστισμός. Έχουμε χαλαρώσει, το ξέρουμε, αλλά έχουμε την ευχέρια να χαλαρώσουμε λίγο, για να είμαστε ειλικρινείς”, ανέφερε η κ. Παγώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι το σημαντικότερο αυτές τις μέρες είναι ότι υπάρχουν 35.000 ραντεβού την ημέρα για εμβολιασμούς με την τρίτη δόση, και άρα σε βάθος 20 ημερών περίπου τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

“Πάμε στην κατάσταση κορονοϊός όπως γρίπη μετά τον Ιούλιο-Αύγουστο. Μέχρι στιγμής τον κορονοϊό τον έχουμε μπροστά, τον έχουμε δίπλα μας, τον αντιμετωπίζουμε με τα εμβόλια, με τα μέτρα, και πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα είναι ένα καλοκαίρι διαφορετικό”, σημείωσε.

Όσο για το πότε θα βγάλουμε τη μάσκα, σχολίασε: “Η μάσκα δε θα βγει, πάρτε το χαμπάρι, γιατί υπάρχει πρόβλημα. Μετά το Πάσχα θα αρχίσει να βγαίνει η μάσκα και το καλοκαίρι. Ακόμα είναι νωρίς για τη μάσκα. Η μάσκα δεν μπορεί να φύγει, γιατί δεν έχουμε κάνει τους εμβολιασμούς σε πολύ μεγάλο βαθμό“.

 

 

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…