Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Συγκλονιστική η Ντρισμπιώτη – «Κίνητρό μου όσοι δεν με στηρίζουν» (Video)

Είναι τρίτη στον κόσμο και ξεσπάει σε λυγμούς η Ντρισμπιώτη.

5952987

Ιστορία έγραψε σήμερα η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μια κόμη διάκριση  για την Ελληνίδα αθλήτρια. Τι δήλωσε συγκινημένη από το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στον τελικό των 35 χλμ βάδην.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, καθώς ολοκλήρωσε τον αγώνα της με χρόνο 2:43:22 και αμέσως μετά το πέρασμα του τερματισμού, ξέσπασε σε κλάματα με την ελληνική σημαία στους ώμους.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και εμφανίστηκε συγκινημένη από την προσπάθεια που έκανε και το μετάλλιο που κατέκτησε, ενώ τόνισε πως το κίνητρό της είναι αυτοί που δεν την στηρίζουν.

«Τι περάσαμε και σήμερα. Απίστευτη ατμόσφαιρα, όλη η Ελλάδα είναι εδώ σήμερα. Είναι τρομερό Δεν το πιστεύω ότι έχω στα χέρια μου το μετάλλιο. Ο κόσμος ήταν φοβερός, όχι μόνο οι Έλληνες σήμερα ένιωσα όλη την Ευρώπη δίπλα μου. Ο προπονητής μου, οι συναθλητές και όλα τα παιδιά από το καμπ ήταν μαζί μου. Δεν έχω λόγια. Όλους εσάς που ήσασταν εδώ μαζί μου, όλους όσοι έστελναν μηνύματα», ήταν τα πρώτα της λόγια.

Και συνέχισε: «Ήταν μία κούρσα στα μέτρα μου και ήμουν έτοιμη από πολύ καιρό. Έδειχνα από την αρχή της χρονιάς ότι μπορώ να είμαι σε αυτό το γκρουπ. Μου φαίνεται απίστευτο ότι μπορώ να βαδίζω τόσο γρήγορα μαζί με αυτές τις πρωταθλήτριες. Είμαι μία από αυτές, μια Ολυμπιονίκης και πλέον ανήκουν στην ελίτ. Είμαι πάρα πολύ περήφανη και το κίνητρό μου είναι αυτοί που δεν με πιστεύουν».

Παράλληλα, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, σχολίασε: «Του χρόνου αλλάζει το αγώνισμα και είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να κερδίσω. Αλλάζει το άθλημα. Ελπίζω να είμαι στα 20 χλμ. και να είμαι μέσα στις πρώτες αθλήτριες. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος άνοιξα τον χορό των μεταλλίων. Εύχομαι αυτό το μετάλλιο να είναι μόνο η αρχή. Ο κόσμος δεν σταμάτησε στιγμή να με στηρίζει. Τους ευχαριστώ. Τώρα θέλω να ξεκουραστώ, να κλάψω πολύ και να κάτσω με την οικογένειά μου. Με στήριξαν πολύ, ήταν όλοι δίπλα μου».

Δημοσκόπηση Metron: Σκληρό ντέρμπι για τη δεύτερη θέση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και «Πλεύσης» – 7 στους 10 αξιολογούν αρνητικά την κυβέρνηση

5993256

Δημοσκόπηση Metron: Σκληρό ντέρμπι για τη δεύτερη θέση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και «Πλεύσης» – 7 στους 10 αξιολογούν αρνητικά την κυβέρνηση

Το ΠΑΣΟΚ και η Πλεύση Ελευθερίας δίνουν μάχη «σώμα με σώμα» με την διαφορά τους…

Σέρρες: Απαγορεύτηκε η κατανάλωση νερού σε 2000 νοικοκυριά – Βρέθηκαν αυξημένες τιμές ουρανίου

pexels pixabay 416528

Σέρρες: Απαγορεύτηκε η κατανάλωση νερού σε 2000 νοικοκυριά – Βρέθηκαν αυξημένες τιμές ουρανίου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΣ η απαγόρευσης αφορά συνολικά επτά περιοχές του στις Σέρρες

Final Four 2025: Γυναίκα απέσπασε χιλιάδες ευρώ πουλώντας «μαϊμού» εισιτήρια για Άμπου Ντάμπι – Υποσχόταν VIP θέσεις

6566915

Final Four 2025: Γυναίκα απέσπασε χιλιάδες ευρώ πουλώντας «μαϊμού» εισιτήρια για Άμπου Ντάμπι – Υποσχόταν VIP θέσεις

Η ίδια κατάφερε να πείσει πάνω από 30 επιχειρηματίες ότι έχει ετοιμάσει μία αποστολή για…

Ηράκλειο: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο τη στιγμή που η 33χρονη πετά το βρέφος της στα σκουπίδια

hrakleio

Ηράκλειο: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο τη στιγμή που η 33χρονη πετά το βρέφος της στα σκουπίδια

Στο βίντεο φαίνεται η 33χρονη να βγαίνει από το σπίτι που έμενε στο Ηράκλειο της…

Ανδρέας Λοβέρδος: «Είχα αποφασίσει να δείρω τον Τσίπρα μέσα στη Βουλή» – Τι ανέφερε στη δίκη της Novartis

MixCollage 22 May 2025 06 44 PM 5397

Ανδρέας Λοβέρδος: «Είχα αποφασίσει να δείρω τον Τσίπρα μέσα στη Βουλή» – Τι ανέφερε στη δίκη της Novartis

Ανέφερε μάλιστα πως οι συνεργάτες του τον απέτρεψαν από το να το κάνει