Newsroom

Newsroom

Παγκόσμια αγωνία για τον Πελέ

Τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του δίνει το τελευταίο διάστημα ο Πελέ, καθώς η υγεία του θρύλου των γηπέδων φαίνεται πως επιδεινώνεται συνεχώς.

61527609 605

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Πελέ, με την οικογένειά του να βρίσκεται στο πλευρό του στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο, όπου νοσηλεύεται. Ο 82χρονος θρυλικός ποδοσφαιριστής συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση, οι θεραπείες δείχνουν να μην ανταποκρίνονται πλήρως και υπάρχει μεγάλη αγωνία για την υγεία του.

Η οικογένεια του Πελέ πέρασε τη νύχτα της παραμονής των Χριστουγέννων στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, δύο από τις κόρες του βρίσκονταν στο πλευρό του στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε και, το Σάββατο (24/12), μετέβη στο νοσοκομείο και ο γιος του, Εντίνιο, ο οποίος ήρθε από τη Λοντρίνα, που βρίσκεται 540 χιλιόμετρα μακριά και όπου προπονεί μία ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Η κόρη του Κέλι δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία στον λογαριασμό της, συγκινώντας τους πάντες. Ο πατέρας της φαίνεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου, έχοντας στο προσκεφάλι του τα αγαπημένα του πρόσωπα. «Είμαστε ακόμα εδώ, στον αγώνα και με πίστη. Άλλη μια νύχτα μαζί», έγραψε.

Σε μία νέα φωτογραφία από το νοσοκομείο στο Σάο Πάολο δίνουν το παρών όλα τα μέλη της οικογένειας του Πελέ που παρακολουθούν το δύσκολο αγώνα του αγαπημένου τους. Στη λεζάντα, η φράση «σχεδόν όλοι» καθώς ο «Βασιλι» δεν φαίνεται στη φωτογραφία, σύμφωνα με την εφημερίδα O Globo.

family pele

«Σχεδόν όλoι. Καλά Χριστούγεννα. Ευγνωμοσύνη, αγάπη, συντροφιά, οικογένεια. Η ουσία των Χριστουγέννων. Σας ευχαριστούμε όλους για όλη την αγάπη και το φως που στέλνετε. Σε αυτή την τρελή και καταπληκτική ζωή, δεν θα ήμασταν τίποτα χωρίς αυτούς. Σήμερα και πάντα , καλά Χριστούγεννα , να είστε όλοι χαρούμενοι», έγραψε η Kέλι Νασιμέντο. Η απουσία ιατρικών εκθέσεων για δύο συνεχόμενες ημέρες ανησύχησε τους θαυμαστές του κορυφαίου παίκτη όλων των εποχών το βράδυ της Παρασκευής (23/12).

Τι ανέφερε το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την «O Globo», στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», όπου ο Πελέ βρίσκεται από τις 29 Νοεμβρίου, αναφέρεται ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χρειάζεται φροντίδα που σχετίζεται με δυσλειτουργία των νεφρών και της καρδιάς.

«Ο Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο νοσηλεύεται από τις 29 Νοεμβρίου για επανεκτίμηση της χημειοθεραπείας αναφορικά με όγκο του παχέος εντέρου και θεραπεία μιας λοίμωξης του αναπνευστικού. Παρουσιάζει εξέλιξη της ογκολογικής νόσου και χρειάζεται μεγαλύτερη φροντίδα σε σχέση με νεφρική και καρδιακή δυσλειτουργία», ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν, το οποίο υπογράφεται από τους γιατρούς Φάμπιο Νάσρι, Ρενέ Γκανσλ και Μιγκέλ Σεντορόγκλο Νέτο.

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

σαττι 1

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

Λίγο πριν την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision 2024, η ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζεται να…

Αβέβαιο το μέλλον της Γάζας-Απέρριψε την πρόταση εκεχειρίας ο Νετανιάχου: Συνεχίζουμε την επιχείρηση στη Ράφα

Αβέβαιο το μέλλον της Γάζας-Απέρριψε την πρόταση εκεχειρίας ο Νετανιάχου: Συνεχίζουμε την επιχείρηση στη Ράφα

Δεν κάνει πίσω το Ισραήλ παρά το «ναι» σε εκεχειρία από τη Χαμάς.

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

aston villa olympiacos 19252

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού αποφάσισε να γιορτάσει το Πάσχα με έναν ιδιαίτερο τρόπο