Newsroom

Newsroom

Παφίλης σε Μπογδάνο: «Τι ρουφιάνος, τι Μπογδάνος»

Κορυφώνεται η κόντρα Μπογδάνου - ΚΚΕ 

4818931

«Τι ρουφιάνος, τι Μπογδάνος» ήταν η απάντηση του Θανάση Παφίλη, βουλευτή του ΚΚΕ, στις επιθέσεις που συνεχίζει να δέχεται το ΚΚΕ από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. 

Ειδικότερα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ μετά την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του ανέφερε πως «όχι μόνο δεν καταδίκασε χωρίς αστερίσκους, αλλά την επαύριον συνέχισε τη στοχοποίησή μου, με αήθεις χαρακτηρισμούς που ξέρουμε ότι οπλίζουν χέρια πλέον». 

Ο Θανάσης Παφίλης, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του ΚΚΕ σε ό,τι αφορά τέτοιου είδους επιθέσεις ανέφερε πως «Γνωρίζουν οι πάντες ότι το ΚΚΕ δεν υιοθέτησε ποτέ τέτοιες μεθόδους. Και ήταν σαφής η καταδίκη για την ενέργεια κατά του κυρίου Μπογδάνου. Ταυτόχρονα όμως, εμείς λέμε ότι αυτές οι ενέργειες, ταΐζουν όλους αυτούς που θέλουν να επιβάλλουν όχι μόνο νόμο και τάξη, αλλά  πειθαρχία άλλου είδους και στα Πανεπιστήμια και παντού».  

Τι προηγήθηκε 

Στην ανακοίνωση του Περισσού που αφορούσε την επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Η εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου, είναι ενέργεια επικίνδυνη και καταδικαστέα, ενώ το μόνο που πετυχαίνει είναι να δίνει άλλοθι σε όσους επιδιώκουν την καταστολή, το χαφιεδισμό και την αστυνομοκρατία, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται κι ο ίδιος ο Κ. Μπογδάνος».  

Μετά την ανακοίνωση του ΚΚΕ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, επιδόθηκε σε αλλεπάλληλες επιθέσεις κατά του ΚΚΕ, ενώ σε μια από αυτές, όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΙ με τον βουλευτή του ΚΚΕ, Γιάννη Γκιόκα, οι τόνοι ανέβηκαν με τον κ. Γκιόκα να κάνει λόγο για προσπάθεια παρερμηνείας του ΚΚΕ και με τον Κωνσταντίνο  Μπογδάνο να εκφράζει την ενόχλησή του για τον όρο «χαφιεδισμό». 

«Η λέξη αυτή οπλίζει χέρια, ο λαός τους χαφιέδες τους κρεμά» είχε αναφέρει σε έντονο ύφος ο κ. Μπογδάνος, με τον Γιάννη Γκιόκα να απαντά: «Τον χαφιεδισμό τον έχει κερδίσει επάξια ο κ. Μπογδάνος από τη δική σας εκπομπή. Αυτό κάνει, εδώ και καιρό(…) Αυτό τον τίτλο τον αποδίδει στον κ. Μπογδάνο ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού. Δεν το έχετε ξανακούσει;». 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, στην παρέμβαση του στη Βουλή, υπενθυμίζοντας την περίπτωση της αποκάλυψης της ταυτότητας του διαδηλωτή από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας προ λίγων μηνών και αναφερόμενος στην έντονη συζήτηση που είχε προηγηθεί με τον Γιάννη Γκιόκα, τόνισε πως «όταν ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, σε μια σύγκρουση με την αστυνομία, η οποία σύγκρουση ήταν απαράδεκτη από την ίδια την αστυνομία, διότι δεν μπορείς να πηγαίνεις και να ρίχνεις χημικά μέσα στον κόσμο και σε κόσμο που έχει καροτσάκια με παιδιά, δεν μπορείς να θεωρείς ενέργεια τρομοκρατική οτιδήποτε άλλο, όταν χτυπάνε ένα πεσμένο διαδηλωτή κάτω και κάποιος επιτίθεται για να αποφευχθεί αυτό το πράγμα. Όταν λοιπόν βγαίνει ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και καταγγέλλει επισήμως ότι αυτός είναι ο τάδε και φοιτά εκεί, τότε ισχύει αυτό που έγραψαν μερικοί : τι ρουφιάνος, τι Μπογδάνος». 

 

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ