Ούτε σήμερα θα αποφυλακιστεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Στα γρανάζια της γραφειοκρατίας έμπλεξε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, με αποτέλεσμα ούτε σήμερα να μην μπορέσει να αποφυλακιστεί από τον Κορυδαλλό, παρά του ότι διαθέτει τις απαιτούμενες 200.000 ευρώ για την εγγύηση. Η μη εύρεση του διαβατηρίου του, λόγω της στέρησης του δικαιώματος εξόδου από τη χώρα, ήταν και η αιτία που θα περάσει άλλη μια μέρα στη φυλακή.

58e4b27e1dc524f56f8b4adf

Συγκεκριμένα, εξαιτίας των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί, ο πρώην υπουργός θα έπρεπε να παραδώσει το διαβατήριό του, το οποίο όμως δεν κατέχει η οικογένειά του, αλλά του το είχαν παρακρατήσει οι Αρχές εξαιτίας παλαιότερης δικαστικής απόφασης.

Παρά την άμεση κινητοποίηση των συνηγόρων υπεράσπισης, οι οποίοι όλη την ημέρα αναζητούσαν στις αρμόδιες υπηρεσίες το διαβατήριο του Άκη Τσοχατζόπουλου, όταν κατάφεραν να το πάρουν στα χέρια τους είχε παρέλθει το χρονικό περιθώριο για να μπορέσει να αποφυλακιστεί ο πρώην υπουργός εντός της ημέρας, αφού οι υπηρεσίες κλείνουν στις 15:00.

Η σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου πίστευε πως σήμερα θα αποφυλακιζόταν ο πρώην υπουργός και γι’ αυτό βρισκόταν έξω από τον Κορυδαλλό για να τον συνοδέψει στην κατοικία τους στην Κυψέλη. «Το εγχείρημα είναι εξαρτημένο από τον χρόνο. Υπάρχει η εκκρεμότητα με το διαβατήριο και να πετύχουμε η εισαγγελία να είναι ανοιχτή για να δώσει τα αποφυλακιστήρια» είπε η Βίκυ Σταμάτη και κατέληξε λέγοντας: «Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Είναι πρωτοφανές».

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…