Όταν οι Βενιζέλος, Λοβέρδος, Γεωργιάδης υποστήριζαν με θέρμη το δικαίωμα στο δημοψήφισμα

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που οι Βενιζέλος, Λοβέρδος και Γεωργιάδης, που σήμερα απορρίπτουν την πρόταση για δημοψήφισμα…

venizelos loverdos

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που οι Βενιζέλος, Λοβέρδος και Γεωργιάδης, που σήμερα απορρίπτουν την πρόταση για δημοψήφισμα σχετικά με το ξεπούλημα της ΔΕΗ, είχαν εντελώς αντίθετη άποψη για τη δημοκρατική αυτή διαδιακασία. Βέβαια, μιλάμε για το 2008, τότε που και τρείς «μνημονιακοί» πολιτικοί ήταν στην αντιπολίτευση….

Εκείνη την περίοδο υπερασπίζονταν με πάθος το δημοκρατικό δικαίωμα του ελληνικού λαού να αποφασίζει για «ένα νόμο που δεσμεύει το μέλλον της χώρας».

Ας θυμηθούμε τι δήλωναν από το βήμα της Βουλής τον Απρίλιο του 2008 -ως αντιπολίτευση τότε- οι σημερινοί κυβερνώντες, που υπερασπίζονταν με πάθος το δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό, όπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Ανδρέας Λοβέρδος: «Αρνείστε το δημοψήφισμα για ένα νόμο που δεσμεύει το μέλλον της χώρας»

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Η Ν.Δ. να συνειδητοποιήσει ότι επιχειρεί να νομοθετήσει σε αντίθεση προς την κοινωνική πλειοψηφία, ενώ η ίδια είναι πιστοποιημένα εκλογική μειοψηφία στο εκλογικό σώμα»

Αδωνις Γεωργιάδης: «Συγκρούονται δύο απόψεις. Η κατ’ εξοχήν δημοκρατική, που λέει ότι ο λαός πρέπει να αποφασίζει για σημαντικά γι’ αυτόν ζητήματα, και η άλλη, που λέει ότι ο λαός δεν είναι ώριμος και ικανός γι’ αυτά. Η τελευταία είναι όμως ολιγαρχική άποψη»

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

predator sms.png 2

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για προμήθεια νέου συστήματος παρακολουθήσεων,…