Newsroom

Newsroom

Όταν οι συνωμοσιολόγοι και η πρώην γυναίκα του "αποκάλυπταν" ότι ο Πούτιν είναι… νεκρός! (ΦΩΤΟ)

Έχουν ακουστεί διάφορα όλα αυτά τα χρόνια για τον πρόεδρο της Ρωσίας. Από τη μία οι εκπρόσωποι της «διεθνούς συνωμοσιολογίας» και από την άλλη η πρώην σύζυγός του, που πριν λίγους μήνες έκανε την παγκόσμια κοινή γνώμη να απορεί αν έχει σώας τα φρένας.

57483c451dc524f4308b4d16

Με αφορμή την επίσκεψη του ρώσου ηγέτη στην Ελλάδα, επέστρεψαν στη μνήμη όλα εκείνα τα σενάρια που θέλουν το Βλάντιμιρ Πούτιν νεκρό ή αιωνόβιο.

Τελευταίο επεισόδιο ήταν οι φωτογραφίες που είχαν προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο και παρουσιάζονταν ως «τεκμήρια» αυτού του ανεξιχνίαστου μυστηρίου, που δεν είναι άλλο από την πραγματική ηλικία του Πούτιν.

Το Δεκέμβριο του 2015 λοιπόν για τον πρώην πράκτορα της KGB είχαν κυκλοφορήσει οι παρακάτω φωτογραφίες, οι οποίες και… αποδείκνυαν πως ήταν άνω των 100 ετών. 


Τώρα, για την εμπλοκή του στο αίνιγμα του προσώπου της Μόνα Λίζα ή για το σενάριο ότι έζησε στο παρελθόν ως ο «Βλαντ ο Ανασκολοπιστής» της Τρασυλβανίας του 15ου αιώνα, γνωστός κινηματογραφικά ως «Κόμης Δράκουλας», είναι αναφορές που η επιστήμη αδυνατεί να στοιχειοθετήσει τεκμηρίωση…

Ο… σωσίας του Πούτιν

Τον Ιούνιο που μας πέρασε, η πρώην κυρία Πούτιν είχε προβεί σε δηλώσεις που αν μη τι άλλο δεν χαρακτηρίζονταν από λογική ευστάθεια, αφού όλοι απορούσαν αν είναι στα καλά της!

Η πρώην σύζυγος του ρώσου προέδρου είχε «αποκαλύψει» στη DIE WELT ότι Βλαντίμιρ Πούτιν δολοφονήθηκε εδώ και καιρό και ο άνθρωπος που κυβερνά τη Ρωσία σήμερα είναι ο σωσίας του.


«Ο σύζυγός μου είναι νεκρός εδώ και καιρό. Ένα βράδυ μπήκαν στο σπίτι τα έκαναν γυαλιά καρφιά και τον άρπαξαν. Μετά από ένα μήνα επέστρεψε ένας άλλος άνθρωπος, ο σωσίας του» δήλωσε η πρώην σύζυγος του Ρώσου Προέδρου προσθέτοντας ότι την απείλησαν πως αν μιλήσει θα σκοτώσουν τις κόρες της.

Μάλιστα, η Λουντμίλα εξομολογήθηκε ότι η ίδια δραπέτευσε ενώ ετοίμαζαν τη δική της σωσία και ότι τώρα που ζει στο εξωτερικό αποφάσισε να μιλήσει παρά το γεγονός ότι απειλείται η ζωή της, διότι δεν μπορεί να βλέπει τι κάνουν στο όνομα του Πούτιν αυτοί οι «τρομεροί άνθρωποι, οι οποίοι τον δολοφόνησαν και δε σταματούν πουθενά».

Ε, όπως καταλαβαίνετε, δεν ήθελε και πολύ για να ξεδιπλωθεί ένα κουβάρι μυθοπλασίας, με φωτογραφίες συνωμοσιολόγων που εντόπιζαν τις διαφορές μεταξύ του πραγματικού Πούτιν και του σωσία του.





Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…