Όταν ο Στέφανος Χίος έλεγε πως ένας "π@υστης δικαστικός επιμελητής" ήταν "μια σφαίρα των 9mm"

Κάθε άλλο παρά έκπληξη πρέπει να φαντάζει το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς από τον Στέφανο Χίο με στόχο τον εκφοβισμό ενός δικαστικού επιμελητή. Ο δημοσιογράφος του «Μακελειό» είχε προειδοποιήσει τους πάντες λίγο καιρό πριν όταν έλεγε πως ένας «π@ουστης δικαστικός επιμελητής» ήταν «μια σφαίρα των 9mm».

5ac5eaf71dc524427a8b459c

Το πρόσφατο επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Μ. Τετάρτης. Δικαστικός επιμελητής είχε μεταβεί επί της οδού Δοϊράνης 45 στην Καλλιθέα όπου στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» για να επιδώσει έγγραφα που αφορούσαν μήνυση για παλαιότερο δημοσίευμά του δημοσιογράφου, ο Στέφανος Χίος αντέδρασε πυροβολώντας με το όπλο που κατείχε νόμιμα αλλά παρανόμως χρησιμοποίησε, χαμηλά στον τοίχο της εισόδου της πολυκατοικίας και δίπλα από τον δικαστικό επιμελητή προς εκφοβισμό.

Το Σεπτέμβριο του 2017, η γραφική υποτιθέμενη δημοσιογραφική φιγούρα του Στέφανου Χίου έγινε πραγματικά επικίνδυνη. Τότε, σας θυμίζουμε, πως είχε εκδοθεί εις βάρος του εντολή προσωπικής κράτησης και προφυλάκισης στον Κορυδαλλό.

Τότε, ο Στέφανος Χίος μέσα από το makeleio.gr, έγραφε πως δυο δικαστικοί επιμελητές, κατά εκείνον «κατσαπλιάδες» και «αδίστακτα κοράκια» πήγαν με τη συνοδεία αστυνομικών υπαλλήλων στο σπίτι του δημοσιογράφου για να του αποδώσουν την εν λόγω δικαστική απόφαση για την προφυλάκισή του.

διαβάστε σχετικά: Ο Στέφανος Χίος δεν «είναι ιδέα» – Εκτός από γραφικός, έγινε και επικίνδυνος

Οι «κόρακες», όπως αναφέρει το makeleio.gr «βρήκαν την εξώπορτα κλειστή». Αργότερα, το site του Στέφανου Χίου τους «επικήρυξε». Έβγαλε τις φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο και ζητούσε από τους αναγνώστες του αν έχουνε κάποιες πληροφορίες για αυτούς να τις στείλουν.

Πέρα από την τραγικότητα της ανακοίνωσης του «Μακελειό ΕΠΕ» που πέρασε επάξια στη σφαίρα της «καλτ» κουλτούρας καθώς αποκαλούσε τον Στέφανο Χίο «ιδέα», η πρώτη δήλωση του δημοσιογράφου ήταν η πλέον επικίνδυνη.

Ο Στέφανος Χίος μιλούσε ξεκάθαρα για πόλεμο και θύματα. Οι δικαστικοί επιμελητές ήταν «μια σφαίρα ο καθένας των 9mm». Χωρίς ίχνος λογικής δήλωνε πως: «πριν πατήσεις τη σκανδάλη, σκέφτεσαι ότι δεν πρέπει να τους κάνεις τη χάρη να νικήσουν».

Τι μας έλεγε τότε; Ότι προτίμησε να μην σκοτώσει τους επιμελητές αλλά να αντισταθεί με άλλον τρόπο. Επέλεξε έναν δρόμο που «θα έχει θύματα». Ε πλέον πυροβόλησε και για εκφοβισμό. Τι άλλο να περιμένουμε από αυτόν τον άνθρωπο;

Για τη χάρη του ρεπορτάζ, ας αναφέρουμε πως το makeleio.gr χαρακτηρίζει ως φερόμενο το επεισόδιο, γράφοντας πως κατήγγειλαν πυροβολισμό από άγνωστο άνδρα με όπλο. Κάνει λόγο επίσης για… «θρίλερ» και προβοκάτσια».


«Tάραξε τα νερά» και πάλι ο Ηλιας Ψινάκης: Αιχμές στον Ίαν Στρατή για την Μαίρη Συνατσάκη-«Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» (video)

2383711

«Tάραξε τα νερά» και πάλι ο Ηλιας Ψινάκης: Αιχμές στον Ίαν Στρατή για την Μαίρη Συνατσάκη-«Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» (video)

«Το #Metoo είναι πολύ σωστό αλλά ευτελίζεται από μερικούς ανθρώπους που θέλουν να πουλήσουν δύο…

Μέγα σκάνδαλο στην Euroleague: Ο διαιτητής Μπολτάουζερ «πιάστηκε» να κλέβει-Είχε σφυρίξει στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι (video)

μπολτάουσερ

Μέγα σκάνδαλο στην Euroleague: Ο διαιτητής Μπολτάουζερ «πιάστηκε» να κλέβει-Είχε σφυρίξει στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι (video)

Απίστευτο περιστατικό στο Βελιγράδι, με τον Σλοβένο ρέφερι της Euroleague, Ματέι Μπολτάουζερ, που είχε οριστεί…

Λέκκας για κατολισθήση στην Σαντορίνη: «Πρόκειται για γνωστό πρόβλημα, θα ληφθούν μέτρα ασφαλείας»

thirasia 1

Λέκκας για κατολισθήση στην Σαντορίνη: «Πρόκειται για γνωστό πρόβλημα, θα ληφθούν μέτρα ασφαλείας»

Για την κατολίσθηση στη Θηρασιά μίλησε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, ο οποίος έκανε λόγο για…