Ο Χάρης Ρώμας γνώριζε τον 53χρονο: «Δεν είναι φίλος – Ευκαιρία όλων να βροντοφωνάξουμε «καταδίκη» για τους παιδεραστές»

Θέση για την υπόθεση παιδεραστείας και μαστροπείας με τον 53χρονο από τον Κολωνό πήρε ο γνωστός ηθοποιός, Χάρης Ρώμας.

Ο ηθοποιός και αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού και αθλητισμού Αττικής, Χάρης Ρώμας μίλησε αποκλειστικά στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τη φρικτή υπόθεση του βιασμού 12χρονης από τον 53χρονο άντρα στον Κολωνό.

Πλήθος προσώπων από τον πολιτικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο φαίνεται πως γνώριζε ο 53χρονος καταστηματάρχης από τα Σεπόλια που συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίασε ένα κορίτσι μόλις 12 ετών το οποίο και εξέδιδε. Μεταξύ αυτών και ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος έκανε λόγο για “αποτρόπαιο θέμα” και χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο «τέρας» και «σάτυρο».

Σημειώνεται πως ο δράστης ήταν μέλος της ΝΔ, ιδιότητα που ανεστάλη σήμερα με τη δημοσιοποίηση της είδησης.

Ο ηθοποιός και αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού και αθλητισμού Αττικής, σημείωσε στο “Live News” πως ο λόγος που βγήκε να τοποθετηθεί δημοσίως είναι επειδή ορισμένοι επιλέγουν να κάνουν «αντιπολίτευση».

Πού και πώς γνωρίστηκαν

«Άνθρωποι οι οποίοι αυτοαποκαλούνται φίλοι ή επιδεικνύουν έναν τεράστιο θαυμασμό για το καλλιτεχνικό ή το πολιτικό πρόσωπο σου, έρχονται και γίνονται αυτοκόλλητοι κατά κάποιο τρόπο» εξήγησε ο ίδιος, τονίζοντας πως δεν γνώριζε προσωπικά τον 53χρονο και «φυσικά δεν είναι φίλος».

Στη συνέχεια περιέγραψε τη συνάντησή τους σε ένα εστιατόριο όπου εκεί ο 53χρονος, συνοδευόμενος από τη σύζυγο και το παιδί τους, εκδήλωσε τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του ηθοποιού, ενώ ο κ. Ρώμας σημείωσε ότι τον είχε δει τυχαία και σε εκκλησία.

Αποκάλυψε επίσης πως η σύζυγός του 53χρονου κατέβαινε υποψήφια στην τοπική αυτοδιοίκηση και πιθανότατα να έχει εκλεχθεί.

«Είναι ένα τεράστιο θέμα και είναι η ευκαιρία όλων μας να βροντοφωνάξουμε “καταδίκη” για τους σάτυρους, για τους προαγωγούς και κυρίως για τους παιδεραστές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής.

Θεοδωρικάκος για 16χρονο: «Ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να στήσει ένα νέο Δεκέμβρη του 2008»

Θεοδωρικάκος

Θεοδωρικάκος για 16χρονο: «Ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να στήσει ένα νέο Δεκέμβρη του 2008»

Επιχείρηση αποπροσανατολισμού του Θεοδωρικάκου για τον 16χρονο που πυροβολήθηκε στο κεφάλι