Όταν ο Άδωνις έλεγε ότι είναι λάθος η προστασία της πρώτης κατοικίας (video)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει κάποιες ελάχιστες απόψεις οι οποίες παραμένουν αναλλοίωτες στην πολιτική του διαδρομή. Ότι βασικά έχει να κάνει με την προστασία του δυνατού κατά του αδυνάμου και την ακροδεξιά-φασιστική του ιδεολογία, όσο και αν προσπαθεί να το αρνηθεί τελευταία.

5a2040f11dc52443638b45b7

Εκτός από την αλλεργία που έχει εν γένει στο κοινωνικό κράτος και την αλληλεγγύη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, εκτός από το ότι θεωρεί φυσιολογικό και πρέπον το να φοροδιαφεύγουν οι πλούσιοι, πιστεύει πως οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας πρέπει να επιτρέπονται γιατί προάγουν τον καπιταλισμό.

Αυτό ακριβώς έγραψε προχθές σε παρέμβασή του στο Facebook, λέγοντας χαρακτηριστικά “Σε καπιταλιστικό Καθεστώς οι Πλειστηριασμοί είναι όχι μόνον αναπόφευκτοι αλλά και αναγκαίοι. Δεν γίνεται να δουλέψει το Τραπεζικό σύστημα αν δεν εξασφαλίζεται ότι όποιος λαμβάνει ένα δάνειο ή δημιουργεί ένα χρέος, ότι δεν θα έχει και ευθύνες

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που το λέει. Το είπε και στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου το 2015 λίγο μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Απολαύστε τον: 

Ο αντιπρόεδρος της… αντιπροέδρου: Τα ονόματα που ακούγονται για το «δεύτερο βιολί» της Κάμαλα Χάρις

AP24204029916145

Ο αντιπρόεδρος της… αντιπροέδρου: Τα ονόματα που ακούγονται για το «δεύτερο βιολί» της Κάμαλα Χάρις

Η νέα υποψήφια των Δημοκρατικών καλείται πλέον να επιλέξει ποιος άλλος, ή ποια άλλη, θα…