Newsroom

Newsroom

Ως νέος επιθεωρητής Κάλαχαν εμφανίστηκε ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Τις προτεραιότητες και τους στόχους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη περιέγραψε στη Βουλή, ο Νότης Μηταράκης, που θέλει να τιθασεύσει τους ατίθασους οδηγούς με τάμπλετ. Προανήγγειλε το τέλος της αστυνομικής βίας βάζοντας σε εφαρμογή τις κάμερες σώματος

μηταρακης

Ως νέος επιθεωρητής Κάλαχαν εμφανίστηκε ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη στη Βουλή, στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης ο Νότης Μηταράκης. Συγκεκριμένα, «τέλος» βάζει στα ροζ χαρτιά των κλήσεων στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων ο Νότης Μηταράκης , η οποία πλέον θα κόβει ηλεκτρονικά τις κλήσεις των οδηγών που έχουν παραβιάσει τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Αυτό έκανε γνωστό ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη καθώς όπως είπε η Τροχαία θα ενισχυθεί με προσωπικό ώστε -όπως είπε- να βγει στους δρόμους με tablets σε πλήρη διασύνδεση, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα καταλογισμού προστίμων σε περιπτώσεις παραβάσεων που θα μεταβιβάζονται απευθείας στο taxis.

«Βασικός κανόνας είναι το ένστολο προσωπικό να επεμβαίνει άμεσα σε κάθε παράβαση, ανεξαρτήτως υπηρεσίας στην οποία υπηρετεί», είπε ο Νότης Μηταράκης, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι τον Σεπτέμβριο προχωρά η έκδοση νέων ταυτοτήτων σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, ενώ το πρώτο τρίμηνο του 2024 θα προχωρήσει η έκδοση νέων διαβατηρίων.

Παράλληλα έστειλε αυστηρό μήνυμα προς τα στελέχη της ΕΛΑΣ για τα φαινόμενα της αυθαίρετης αστυνομικής βίας καθώς όπως ανέφερε δεν θα γίνονται ανεκτά. Μάλιστα επισήμανε ότι θα χρησιμοποιούνται κάμερες σώματος και οχημάτων για την πιστοποίηση παραβατικών συμπεριφορών.

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.