Newsroom

Newsroom

Οργή στο Μισισσίπι  για δασκάλα που τρομοκρατεί νήπια φορώντας μάσκα scream

Οργή και αποτροπιασμό, προκαλεί ένα βίντεο, σε παιδικό σταθμό του Μισισίπι, που δείχνει δασκάλα να χρησιμοποιεί μια τρομακτική μάσκα, για να τιμωρήσουν τα άτακτα παιδιά.

1100 bb431963 3ad9 44b7 93b9 7c1c2fc85c7a

Βίντεο απο παιδικό σταθμό του Μισισσίπι δείχνει μια απο τις δασκαλες να φορά μια τρομακτική μάσκα και να φωνάζει στα τρομοκρατημένα παιδάκια ,έτσι ώστε να τα αναγκάσει να φάνε το φαγητό τους..

Όπως φαίνεται πολλά παιδιά που βρίσκονται αντιμέτωπα με την τρομακτική μάσκα και τις κραυγές του ατόμου που τη φορά, ξεσπούν σε λυγμούς.

Το βίντεο που διαρκεί για περισσότερο από δύο λεπτά δείχνει τη γυναίκα να γέρνει σε ένα παιδί που ήταν «κακό» και να ρωτάει «είσαι κακός; Πρέπει να σε πάω έξω;». Το παιδί, φανερά αναστατωμένο και προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπό του από τη γυναίκα με τη μάσκα, φωνάζει «όχι» και κουνάει το κεφάλι του.

Παρά την απάντησή του, η γυναίκα συνεχίζει να ουρλιάζει στο πρόσωπο του αγοριού πριν φωνάξει «καλύτερα να είσαι καλός». Τουλάχιστον τρία παιδιά διακρίνονται στη συνέχεια να προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από μία βιβλιοθήκη καθώς η γυναίκα χτυπά την πόρτα.

Καθώς μπαίνει στο δωμάτιο, και τα τρία παιδιά αρχίζουν να ουρλιάζουν και να κλαίνε. Πλησιάζει τα παιδιά και μετά κυνηγάει ένα μικρό αγόρι που κλαίει και τρέχει.

Μια υπάλληλος του παιδικού σταθμού που ισχυρίζεται ότι τράβηξε τα βίντεο, μοιράστηκε μια μακρά ανάρτηση στο Facebook, λέγοντας ότι κατέγραψε τα περιστατικά όχι επειδή το θεωρούσε αστείο, αλλά επειδή προσπαθούσε να δείξει στους γονείς τις ενέργειες των συναδέλφων της, μεταδίδει η Dailymail.

Όταν άκουσα ότι επρόκειτο να το ξανακάνει, ηχογράφησα για να πάρω την απόδειξη και μετά το βίντεο εστάλη στους γονείς για να τους δείξω πώς αντιμετωπίζεται το παιδί τους», έγραψε η γυναίκα.

«Δεν το τράβηξα αυτό το βίντεο για να γελάσουμε. Δεν ήταν αστείο για μένα. Αυτή που ουρλιάζει στα παιδικά πρόσωπα ΔΕΝ είμαι εγώ. Αυτή που στέκεται δίπλα στο κορίτσι που ουρλιάζει ΔΕΝ είμαι εγώ. Αυτή που γελά στο βίντεο ΔΕΝ είμαι εγώ», είπε η Νιούμαν στο Facebook.

Είπε επίσης ότι το να καλέσει τους αστυνομικούς «δεν θα είχε αποτέλεσμα» χωρίς αποδείξεις και ότι οι κάμερες μέσα στον παιδικό σταθμό δεν λειτουργούν. Αυτό ήταν που την ώθησε να αναλάβει δράση από μόνη της. «Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Έκανα αυτό που νόμιζα ότι ήμουν καλύτερος εκείνη τη στιγμή. ΙΣΩΣ, δεν το χειρίστηκα 100 τοις εκατό όπως έπρεπε, αλλά οι προθέσεις μου ήταν καλές».

Αξιωματούχοι ερευνούν το περιστατικό

«Το τμήμα του Σερίφη της κομητείας Μονρόε έλαβε γνώση για το βίντεο από τον παιδικό σταθμό στο Χάμιλτον και συνεργάζεται με τον εισαγγελέα της κομητείας για να δει εάν υπάρχουν πιθανές ποινικές κατηγορίες που μπορούν να υποβληθούν» γράφουν στα social media.

 

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…