Newsroom

Newsroom

Οργή από τον Μπογιόπουλο για την «αριστεία» της ΕΛ.ΑΣ. – «Οι νεοναζί μπήκαν στην Ελλάδα και διέσχισαν όλη τη χώρα»

«Η "αριστεία" τους είναι βέβαιη σε έναν τομέα: Στο να επιστρατεύει άθλιες δικαιολογίες και ψέματα, για να καμουφλάρει την μόνη της "επιτελικότητα" που δεν είναι άλλη από την εξειδίκευσή της σε έναν και μοναδικό "εχθρό". Τον λαό.»

mpogiopoulos

Αμείλικτα είναι τα ερωτήματα που διατύπωσε ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκος Μπογιόπουλος σχετικά με τον ρόλο της ΕΛ.ΑΣ στην αιματηρή συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο κ. Μπογιόπουλος υπογραμμίζει με αναλυτικό τρόπο όλες τις παραλείψεις της ΕΛ.ΑΣ. που αν δεν είχαν συμβεί, ίσως και η τροπή των γεγονότων να ήταν εντελώς διαφορετική.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση

Η UEFA είχε απαγορεύσει την μετακίνηση οπαδών. Αλλά οι νεοναζί δολοφόνοι χούλιγκαν της Δυναμό Ζάγκρεμπ μπήκαν στην Ελλάδα, διέσχισαν τη χώρα, πορεύτηκαν στην Εθνική Οδό μετακινήθηκαν με το τρένο, έκαναν φασιστική πορεία, τραμπούκισαν, βανδάλισαν, λεηλάτησαν και δολοφόνησαν!

Τι από όλα αυτά απέτρεψε, εμπόδισε, η Αστυνομία του Μητσοτάκη; Πώς τα χιτλερικά χουλιγκανικά αποβράσματα κατόρθωσαν να φτάσουν από την Κροατία ως την Νέα Φιλαδέλφεια και μάλιστα κουβαλώντας δολοφονικό εξοπλισμό, κάτω από τη μύτη κυριολεκτικά των “αποτελεσματικών” και “άριστων” δυνάμεων καταστολής μιας κυβέρνσης που όταν πρόκειται να χτυπήσει εργάτες, μετανάστες, φοιτητές, μαθητές, πυροσβέστες, καθηγητές, γιατρούς, νοσηλευητές, απεργούς, διαδηλωτές, κατοίκους που διεκδικούν τον τόπο τους, δεν της ξεφεύγει τίποτα;

Πως γίνεται να έχουν φτιάξει μια Αστυνομία πανταχού παρούσα ακόμα κι όταν εισβάλλει στα σπίτια των ανθρώπων όταν τα κατάσχουν τα κοράκια, αλλά εδώ να αφήνεται ανενόχλητη μια ολόκληρη “στρατιά” δολοφόνων να διασχίζει τη χώρα (!) και μάλιστα σε μια χώρα με μια κυβέρνηση που αντί για πυροσβέστες και δασκάλους αυτή προσλαμβάνει μπάτσους για τα Πανεπιστήμια και κάθε χρήση;

Η “αριστεία” τους είναι βέβαιη σε έναν τομέα: Στο να επιστρατεύει άθλιες δικαιολογίες και ψέματα, για να καμουφλάρει την μόνη της “επιτελικότητα” που δεν είναι άλλη από την εξειδίκευσή της σε έναν και μοναδικό “εχθρό”. Τον λαό.

Δείτε εδώ την ανάρτηση

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

Λαμπρόγιαννη

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

«Πολλές φορές υπάρχει μια βουβή βία, η οποία ενίοτε είναι χειρότερη από αυτήν που εκφράζεται»,…

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

ap johnson

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

Η εταιρεία αποδέχεται να πληρώσει κάπου 6,475 δισεκατομμύρια δολάρια σε διάστημα 25 ετών για να…