Newsroom

Newsroom

Ώρα μηδέν για Αράχωβα: Τα δυο βασικά σενάρια για τον Όλιβερ – Τι θα ανακοινώσει η ΕΛΑΣ

Τελειώνει σήμερα η έρευνα για το νεκρό χάσκι στην Αράχωβα

Αράχωβα χάσκι 1

Σήμερα φαίνεται πως οδεύουμε σε οριστική λύση του μυστηρίου σχετικά με τον φρικτό θάνατο του Όλιβερ στην Αράχωβα, καθώς σύμφωνα με όσα γράφονται η αστυνομία σήμερα αναμένεται να ανακοινώσει πως πέθανε το άτυχο σκυλάκι.

Βέβαια το θρίλερ αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, με αρκετό κόσμο να μην πείθεται με όσα ακούγονται και να προσπαθεί συνεχώς να βρει νέα στοιχεία στην υπόθεση, ώστε να καταλήξει σε πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Τι αναμένεται να ανακοινώσει η ΕΛΑΣ

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ακούγονται από χθες, αλλά και από τα τελευταία ρεπορτάζ αρκετών μέσων, αναμένεται να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι ο άτυχος Όλιβερ πέθανε λόγω παρενεργειών από βαρύ τραυματισμό που υπέστη από συμπλοκή με αγέλη αδέσποτων άγριων σκύλων.

Μάλιστα η συγκεκριμένη ανατροπή, γιατί περί τέτοιας πρόκειται, αυτόματα σταματάει να ενοχοποιεί κάποιον για τον θάνατο του χάσκι, καθώς απορρίπτεται το σενάριο που ήθελε το σκυλί να έχει βιαστεί με αιχμηρό αντικείμενο.

Αράχωβα: Παραμένει το ενδεχόμενο για ανθρώπινο παράγοντα

Όσα αναφέραμε πιο πάνω όμως δεν είναι απολύτως πειστικά για μεγάλη μερίδα του κόσμου, καθώς η έκταση που πήρε το θέμα αλλά και πολλές από τις λεπτομέρειες αυτού κάνουν αρκετό κόσμο να πιστέψει το σενάριο που ακούστηκε πρώτο, ότι δηλαδή το σκυλάκι βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο.

Μάλιστα, προς απόδειξη αυτού, χρησιμοποιούν αρκετές μαρτυρίες που έχουν ακουστεί, όπως αυτή μιας γυναίκας που είδε έναν άνδρα να κατευθύνεται με τον σκύλο σε μια αποθήκη και μετά άκουσε κλάματα από το ζωάκι.

Τη μαρτυρία αυτή επεσήμανε και η επικεφαλής της ομάδας για την κακοποίηση των ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, η οποία με ανάρτησή της ανέφερε:

«Κύριοι των ανθρωποκτονιών, σας δόθηκε μια σημαντική πληροφορία για τον Σ.Γ. Εξετάστηκε; Γιατί αρνείστε ότι υπάρχει; Επειδή ο τύπος έχει συγγενή αντιδήμαρχο;».

Ήδη λίγο πριν τις ανακοινώσεις αρκετός κόσμος εμφανίζεται δύσπιστος με το αποτέλεσμα της έρευνας.

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…