Ωμός εκβιασμός Σκέρτσου προς πολίτες: Αυτοδύναμη κυβέρνηση ή… τρίτη κάλπη (video)

Μητσοτάκης ή μητσοτακικό χάος, φαίνεται πως είναι το εκλογικό δίλημμα που θέτει η κυβέρνηση

σκερτσος skertsos

Σε ωμό εκβιασμό της ψήφου των πολιτών προχώρησε σήμερα ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, μιλώντας στο Mega.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκέρτσος ήρθε αντιμέτωπος με βομβαρδισμό ερωτήσεων από τους παριστάμενους δημοσιογράφους σε σχέση με τις πολιτικές εξελίξεις των εκλογών.

Ο κ. Σκέρτσος, αν και επιχείρησε να διαφύγει λέγοντας ότι δεν θέλει να σχολιάσει σενάρια και επιμένοντας ότι η κυβέρνηση δίνει βάση μόνο στις εκλογές της 21ης Μαΐου χωρίς να έχει το βλέμμα στραμμένο στις δεύτερες εκλογές, τελικά υπέκυψε στις πιέσεις και ξεδίπλωσε όλη την εμμονική στρατηγική της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δε δίστασε μάλιστα να εκβιάσει επί της ουσίας τους πολίτες ότι αν δεν εκλέξουν αυτοδύναμη τη ΝΔ, τότε θα βιώσουν ένα καλοκαίρι «αστάθειας».

Συγκεκριμένα, αφού είχε απορρίψει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας της ΝΔ με όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, συμπεριλαμβανομένου και του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στο αν αυτές οι αποκλίσεις θα καμφθούν σε περίπτωση που ούτε οι δεύτερες εκλογές της 2ας Ιουλίου εκλέξουν κυβέρνηση, ο κ. Σκέρτσος κάλεσε τους πολίτες να απαντήσουν αν θέλουν «ένα καλοκαίρι αστάθειας ή ένα καλοκαίρι με αυτοδύναμη κυβέρνηση».

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκέρτσος είπε:

«Αυτές είναι εκτιμήσεις που πρέπει να γίνουν από τους πολίτες, έχουν τη δύναμη της ψήφου στα χέρια τους. Πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν ένα καλοκαίρι αστάθειας ή ένα καλοκαίρι με μια κυβέρνηση σταθερή και αυτοδύναμη».

Μητσοτάκης ή μητσοτακικό χάος λοιπόν, το δίλημμα των εκλογών σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που μπήκε στο κλίμα των νέων του καθηκόντων με εκπληκτική ταχύτητα. Καλορίζικος…

Oργή του Λάκη Γαβαλά για τον ιερωμένο που τον έβρισε: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί (video)

lakis gavalas

Oργή του Λάκη Γαβαλά για τον ιερωμένο που τον έβρισε: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί (video)

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε από τρεις μοναχούς