Ομόφυλα ζευγάρια: Ο Παύλος Μαρινάκης έκανε υπόδειξη στον Σαμαρά- Δεν αντιδικούμε μαζί του, απλά λέμε την αλήθεια (video)

Τι απάντησε o κυβερνητικός εκπρόσωπος για την κόντρα του Μαξίμου με τον πρώην Πρωθυπουργό

gamos omofylon marinakis apanta se samara

Απάντηση στις δηλώσεις που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς, μέσω συνεργατών του, κατά του ιδίου και της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και την αποχή που είχε επιλέξει ο πρώην πρωθυπουργός για το σύμφωνο συμβίωσης, έδωσε ο Παύλος Μαρινάκης κουνόντας το δάχτυλο, στον πρώην πρωθυπουργό και   στην εν εξελίξει σύγκρουση στο εσωτερικό της ΝΔ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε «Δεν αντιδικούμε ως Κυβέρνηση με τον Αντώνη Σαμαρά, απλά απαντήσαμε στις δηλώσεις του παραθέτοντας την αλήθεια, όπως οφείλει να κάνει κάθε κυβερνητικός εκπρόσωπος παραθέτοντας το κυβερνητικό έργο», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

Σχολιάζοντας την δήλωση του πρώην Πρωθυπουργού, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε ότι «Προφανώς συμφωνούμε ότι πρέπει να πάμε όλοι μπροστά και αντίπαλοι μας είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΠΑΣΟΚ, αλλά τα κολοσσιαία προβλήματα των πολιτών. Οι πολίτες μας κρίνουν όλους».

«Δεν υπάρχει θέμα ρήξης. Μέσα στην ΝΔ ακούγονταν διαφορετικές απόψεις για πολλά θέματα, αλλά στο τέλος της ημέρας πορευόμασταν ενωμένοι. Εδώ που δεν τίθεται και θέμα κομματικής πειθαρχίας… Εγώ δεν έκανα τίποτα περισσότερο από αυτό που έχω καθήκον, να απαντώ με την πραγματικότητα, όπως έχω καθήκον», επανέλαβε ο κ. Μαρινάκης, απαντώντας στον Αντώνη Σαμαρά.

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…