Oμόφυλα ζευγάρια: Αναφανδόν ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης τάσσεται και ο Κώστας Καραγκούνης

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να άνοιξε τα χαρτιά του για το νομοσχέδιο περί του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών, άνοιξε όμως και το κουτί της Πανδώρας για όλα όσα έρχονται στο εσωτερικό της ΝΔ

5714031

Τη σκυτάλη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ πήρε σήμερα ο Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος εξέφρασε την ξεκάθαρη αντίθεσή του με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αντιτίθεται στην προωθούμενη από το Μέγαρο Μαξίμου ρύθμιση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

Όπως διευκρίνισε, ο ίδιος θα καταψηφίσει την διάταξη επειδή «φέρνει συνολικά την τεκνοθεσία, θέμα στο οποίο διαφωνώ κάθετα. Ακούω με σεβασμό τα επιχειρήματα. Τα νομικά θέματα μπορούν να βελτιωθούν μέσα από το σύμφωνο συμβίωσης. Μπαίνουμε σε νομικές ατραπούς που είναι δύσκολες».

Προσέθεσε ακόμη, σχετικά με την παρένθετη μητρότητα για την απόκτηση παιδιού από ομόφυλα ζευγάρια ανδρών «λέμε ότι οι γυναίκες ότι δεν μπορούν να γίνουν σκεύη αναπαραγωγής και μέσα από το νόμο θα γίνει και αυτό…».

Κληθείς να σχολιάσει την δήλωση του Μάκη Βορίδη ότι «δεν θα χάσει η Βενετιά βελόνι», εάν λόγω της διάταξης για τα ομόφυλα ζευγάρια, με την οποία διαφωνεί ο Υπουργός Επικρατείας, ο κ. Βορίδης βρεθεί εκτός Κυβέρνησης, ο Κώστας Καραγκούνης είπε ότι εκείνος εάν ήταν στην θέση του Μάκη Βορίδη θα έφευγε από την Κυβέρνηση.

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…