Newsroom

Newsroom

Ομοφοβικό παραλήρημα από βουλευτή των ΑΝΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πάγωσαν» μέσα στη Βουλή όταν από το βήμα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κωνσταντίνος Κατσίκης επιδόθηκε σε ακόμα ένα ομοφοβικό παραλήρημα.

5840238a1dc524f8398b4600

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Κατσίκης είναι ο βουλευτής που πριν ένα χρόνο περίπου πάλι μέσα στη Βουλή είχε χαρακτηρίσει του ομοφυλόφιλους «σεξουαλικά παρεκτρεπόμενους».

Αυτή την φορά ο κ. Κατσίκης είπε: «Τι θα συμβεί στην ψυχολογία ενός παιδιού αν η δασκάλα πρώτης δημοτικού με το δικαίωμα αυτοδιάθεσής της προβεί σε αλλαγή φύλου και την επόμενη χρονιά πάει ως δάσκαλος. Μπορεί ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός; Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ; Μπορεί; Ρωτάω», προσθέτοντας ότι οι ΑΝΕΛ θα παραμείνουν πιστοί στις θέσεις τους.

Με λίγα λόγια σύμφωνα με τον κ. Κατσική όταν κάποιος έχει διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις αυτό τον καθιστά επικίνδυνο να συναναστραφεί με παιδιά τα οποία «θα αποκτήσουν ψυχολογικά προβλήματα από αυτή την επαφή».

Το ομοφοβικό παραλήρημα έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης της ενισχυτικής τροπολογίας του συμφώνου συμβίωσης σε ενσωμάτωση κοινοτικής οδηγίας, η οποία αφορά την ίση μεταχείριση στον χώρο εργασίας, ασχέτως φυλετικής ή εθνικής καταγωγής, γενεαλογικών καταβολών, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας ή χρόνιας ασθένειας, ηλικίας, οικογενειακής ή κοινωνικής κατάστασης, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας ή χαρακτηριστικών φύλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι δύο εβδομάδες πριν ο κ. Κατσίκης καταψήφισε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής διατάξεις του νομοσχεδίου.

«Θα γίνω λίγο δυσάρεστος. Θα διαφωνήσω με κάποια άρθρα του νομοσχεδίου. Τί πάμε να αλλάξουμε; Εξισώνουμε το γάμο με τα σύμφωνα συμβίωσης», είπε χαρακτηριστικά ο, βουλευτής του κόμματος του Πάνου Καμμένου, υπενθυμίζοντας ότι οι ΑΝΕΛ είχαν καταψηφίσει και το Σύμφωνο Συμβίωσης.

«Εκφράζαμε και τότε τους φόβους μας, ότι ανοίγει ο δρόμος για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Λέγατε πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Σήμερα λοιπόν επαληθευόμεθα και αντιδρούμε», συνέχισε ο κ. Κατσίκης, για να προσθέσει: «Πάμε να νομιμοποιήσουμε το «τρίτο φύλο». Οι εκτροπές του οικογενειακού δεσμού, συνιστά φαινόμενα που οδηγούν σε αποχριστιανισμό των κοινωνιών».


Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…