«Ομοφοβία» κατά του Νίκου Γεωργιάδη επικαλείται ο Γιώργος Παπαχρήστος

Η καταδίκη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων φαίνεται ότι δεν συγκίνησε τον δημοσιογράφο των Νέων

NewsRoom 28/02/2019 | 15:35

Σε μια προσπάθεια ξεπλύματος της καταδίκης του Νίκου Γεωργιάδη ώστε να αποσυνδεθεί από τη ΝΔ προχωρά από τη στήλη του στα Νέα ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος.

Στο σχόλιο του στην εφημερίδα του υπόδικου και χορηγού της ΝΔ, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο κ. Παπαχρήστος κάνει λόγο για «παρακρατικά μέσα ενημέρωσης» τα οποία «είναι διασυνδεδεμένα με τα δυσώδη υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου».

Υποστηρίζει μάλιστα ότι πρόκειται περί «σκευωρίας» εναντίον της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη για «ασέλγεια κατά ανηλίκου» με το ατράνταχτο επιχείρημα πως δεν έχει βρεθεί φωτογραφία του Μητσοτάκη μαζί του. 

ίδια παρακρατικά μέσα) ότι η ποινή των 28 μηνών που του επιβλήθηκε ήταν μικρή. Πολύ σωστά. Στα θεοκρατικά καθεστώτα, τύπου Ιράν ή Σαουδικής Αραβίας, οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις τιμωρούνται με την εκτέλεση των εμπλεκομένων. Στα νεοκομμουνιστικά δεν έχουν αποφασίσει ακόμη, αλλά ο τρόπος μεταχείρισης των ομοφυλοφίλων στα θεοκρατικά καθεστώτα, είναι μια ιδέα...», αναφέρει ο Γιώργος Παπαχρήστος, εξισώνοντας τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις ενηλίκων με την ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων θυμάτων trafficking. 

Κι εις ανώτερα...

Πέραν του ότι, είτε ήταν αγόρια οι ανήλικοι είτε κορίτσια, η πράξη θα ήταν η ίδια, να σημειώσουμε στον κ. Παπαχρήστο:

  • Ο Νίκος Γεωργιάδης βρέθηκε στην πάμφτωχη Μολδαβία εκπροσωπώντας διεθνή οργανισμό με διπλωματικό διαβατήριο.
  • Εκμεταλλευόμενος τη θέση ισχύος του έρχεται σε επαφή με κύκλωμα trafficking ανηλίκων και «αγοράζει» αγόρια (θα μπορούσε να ήταν κορίτσια).
  • Έναντι αμοιβής και εκμεταλλευόμενος τη θέση του θεωρεί πως μπορεί να κάνει τα πάντα.
  • Μετά την προσαγωγή του εκεί, εκμεταλλεύεται το διπλωματικό διαβατήριο για να την γλιτώσει.
  • Όλα αυτά ήταν γνωστά σε ορισμένους κύκλους από το 2011 και έτσι μερικοί του κλείνουν την πόρτα…
  • Άλλοι αφήνουν την πόρτα ανοικτή, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τον στηρίζουν ως το τέλος, όπως και το κόμμα του το οποίο δεν περίμενε την καταδίκη…