Ολυμπιακοί Aγώνες: Σε ξενοδοχείο καραντίνας  τα μέλη της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης λόγω κορονοϊού

Σε προληπτική καραντίνα όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής της καλλιτεχνικής κολύμβησης που έφτασε στο Τόκιο. καθώς συνοδός της αποστολής  εντοπίστηκε θετικός στο αεροδρόμιο της Ιαπωνίας.

swimming

Συναγερμός έχει σημάνει στο Τόκιο για την ελληνική ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης που θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το θετικό κρούσμα κορονοϊού που προέκυψε σε Ελληνίδα συνοδό της αποστολής. Οι διοργανωτές φοβούμενοι διασπορά στέλνουν όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής της καλλιτεχνικής κολύμβησης που έφτασαν σήμερα στην ιαπωνική πρωτεύουσα σε ξενοδοχείο όπου και θα βρίσκονται υπό εντατική παρακολούθηση. Απαντες θα υποβληθούν σε νέα τεστ (τα πρώτα βγήκαν αρνητικά) το πρωί της Πέμπτης και ακολούθως οι διοργανωτές θα αποφασίσουν τι θα πράξουν για την ελληνική ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΕ αναφέρει τα εξής: «Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τους διοργανωτές προς την ΕΟΕ, όλα τα μέλη της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης που ταξίδεψαν από την Αθήνα στο Τόκιο μαζί με τη συνοδό που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, θα οδηγηθούν σε ξενοδοχείο όπου και θα βρίσκονται υπό εντατική παρακολούθηση. Θα υποβληθούν το πρωί της Πέμπτης σε νέο τεστ για κορονοϊό και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα ληφθούν οι αποφάσεις για τις περαιτέρω ενέργειες. Η συνοδός της ομάδας που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο, θα υποβληθεί σε νέο τεστ και θα τεθεί σε καραντίνα σε διαφορετικό ξενοδοχείο».

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

εκβιαστες1

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες με τους αστυνομικούς τη στιγμή που εντοπίζουν μέρος των χρημάτων που…

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ 2

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

Ένα σύντομο, συγκλονιστικό μήνυμα για την Παλαιστίνη μοιράστηκαν χθες με χιλιάδες ανθρώπους οι Σκιαδαρέσες, στη…