Newsroom

Newsroom

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ενθουσιασμένοι με την τελετή έναρξης οι Βρετανοί

Αποθεωτικά ήταν τα σχόλια του βρετανικού Τύπου για την οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων, με αφορμή το πρόγραμμα της Τελετής…

Αποθεωτικά ήταν τα σχόλια του βρετανικού Τύπου για την οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων, με αφορμή το πρόγραμμα της Τελετής Έναρξης, η οποία διήρκησε περίπου 3,5 ώρες και καθήλωσε δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η Daily Telegraph αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Πάμε για το χρυσό», ενώ με «Νύχτα θαυμάτων» παρομοίασε το πρόγραμμα η Guardian.Σύμφωνα με την Daily Express «…η Βρετανία στα καλύτερά της. Μία χαρούμενη κι ένδοξη εκκίνηση στο Λονδίνο 2012», με την Daily Mail να προσθέτει: «Έκρηξη! Υπό το βλέμμα δισεκατομμυρίων, το υπερθέαμα των Ολυμπιακών Αγώνων παίρνει ζωή».

«Είναι μαγικό! Ο κόσμος ενθουσιάστηκε από το εξαιρετικό σόου», γράφει η Daily Mirror και η Independent αποθεώνει το Λονδίνο: «Η πρωτεύουσα φωτίζει τον κόσμο». Η The Sun έχει στο πρωτοσέλιδό της το Ολυμπιακό Στάδιο φωτισμένο και γράφει: «Χρυσό Θαύμα! Ας αρχίσουν οι αγώνες», ενώ οι London Times και η Daily Star συμφωνούν ότι το πρόκειται για το «Το ωραιότερο σόου της γης».


Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

παλαι συνταγμα

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

Εκατοντάδες άνθρωποι από φιλο-παλαιστινιακές οργανώσεις, αλληλέγγυοι, συμμετείχαν στη δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για όσα τραγικά συμβαίνουν…

H πρώτη δήλωση του Πάρι Καρβουνόπουλου μετά το εγκεφαλικό: Μου έδωσε αναβολή ο Θεός

karvounopoulos

H πρώτη δήλωση του Πάρι Καρβουνόπουλου μετά το εγκεφαλικό: Μου έδωσε αναβολή ο Θεός

Συγκλονιστική ανάρτηση από τον δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο, μετά την περιπέτεια υγείας του και το εγκεφαλικό.