Ολυμπιακός: Συγχαρητήρια των «ερυθρόλευκων» στον Γιώργο Λάνθιμο και Έμα Στόουν

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν ξέχασε την παρουσία του Γιώργου Λάνθιμου και της Έμα Στόουν στο ΣΕΦ και έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήριά της για τα τέσσερα βραβεία Όσκαρ που απέσπασε η ταινία «Poor Things».

Εμα στοουν λανθιμος

Μεγάλη επιτυχία για τον Γιώργο Λάνθιμο στη χθεσινή απονομή των βραβείων Όσκαρ. Η ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη «Poor Things» κατέκτησε 4 χρυσά αγαλματίδια, εκ των οποίων το ένα, πήγε στα χέρια της Έμα Στόουν για το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε τα δικά της συγχαρητήρια στον Γιώργο Λάνθιμο, αλλά και την Έμα Στόουν, μέσω των social media. Να υπενθυμίσουμε, ότι αμφότεροι και οι δυο τους  είχαν βρεθεί προ διετίας στο ΣΕΦ, στο αλησμόνητο Game 5 της σειράς με τη Μονακό, που σφράγισε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four του Βελιγραδίου.

Έτσι η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ δεν ξέχασε την παρουσία του Έλληνα σκηνοθέτη και της διάσημης ηθοποιού, εκφράζοντας τα συγχαρητήρια για την επιτυχία και καλώντας τους ξανά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ολυμπιακού:

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τον μεγάλο δημιουργό του σινεμά, Γιώργο Λάνθιμο, για την τεράστια επιτυχία της ταινίας του “Poor Things”, η οποία απέσπασε συνολικά τέσσερα Οσκαρ! Πολλά συγχαρητήρια και στην Έμα Στόουν, η οποία κέρδισε το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου! Σας περιμένουμε στο ΣΕΦ για να σας εκφράσουμε (και) εκ του σύνεγγυς τον θαυμασμό μας!”

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…