Newsroom

Newsroom

Ολοκληρώνεται σήμερα η μεγάλη γιορτή των φιλοτελιστών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή η Διεθνής Φιλοτελική Έκθεση NOTOS στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106). Σημαντικές συλλογές στη…

notos 0

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή η Διεθνής Φιλοτελική Έκθεση NOTOS στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106).

Σημαντικές συλλογές στη NOTOS 2015: Στις δύο μεγάλες αίθουσες της έκθεσης εκτίθενται εξαιρετικά δείγματα από τις συλλογές τεσσάρων σημαντικών οργανισμών πολιτισμού: (α) του Ιστορικού Αρχείου της Εθνικής Τράπεζας με δείγματα των συλλογών του, κυρίως από το αρχείο Ασπιώτη, (β) του Ιδρύματος Σ.Ο.Φ.Ι.Α. με τμήμα μιας από τις μεγαλύτερες ίσως συλλογές Matchbox, (γ) του Σιδηροδρομικού Μουσείου Αθηνών με ενθυμήματα των ελληνικών σιδηροδρόμων και (δ) της Βιβλιοθήκης Γεωργίου Δολιανίτη με εκθέματα για τις εκθέσεις “Ολύμπια” του 19ου αι., καθώς και για τον Μαραθώνα και τον Μαραθώνιο δρόμο.

Περίπτερο ΕΛΤΑ και τραπέζια εμπόρων: Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία είναι παρόντα με περίπτερο και ταχυδρομικό γραφείο στο φουαγιέ του Εκθεσιακού Κέντρου. Στον ίδιο χώρο τοποθετήθηκαν τραπέζια εμπόρων γραμματοσήμων και συλλεκτικών ειδών.

Γραμματόσημα και σφραγίδες για τη NOTOS 2015: Στις 4 Νοεμβρίου, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κυκλοφόρησαν δύο γραμματόσημα και ένα φυλλάριο με την ευκαιρία της έκθεσης. Οι συλλέκτες μπορούν να σφραγίζουν στο ταχ. γραφείο της έκθεσης με τις ειδικές αναμνηστικές σφραγίδες, επίσης αφιερωμένες στη NOTOS 2015.
 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…